6 redenen waarom seks op een eerste date verstandig is!

Vroeger, toen de dieren nog spraken, was seks op de eerste date een taboe. Na de 5de date kon eraan gedacht worden, maar het was nog altijd op de kin kloppen tot de 10de date.

Tijden veranderen en tegenwoordig is het met Tinder vaak al van de eerste keer prijs. Of dat beter is… Daar spreken we ons niet over uit, maar we geven je alvast 7 redenen waarom seks op de eerste misschien nog niet zo onverstandig is.

1. Je weet meteen welk vlees je in de kuip hebt

Je zal maar 10 keer afspreken, er tijd en geld instoppen om er dan achter te komen dat ze een drama is in bed. Nee, dan kan je het beter vanaf dag 1 weten, dan is de keuze nog altijd aan jou natuurlijk. Misschien maakt ze wel lekkere pasta.

2. Je ziet hoe ze woont

Je vogelt natuurlijk op verplaatsing. Meteen het ideale moment om te zien hoe ze woont en of ze wat geld te besteden heeft. Nee, aan gold diggers heb je weinig en je ziet meteen of ze ook jouw huis aan kant kan houden.

3. Meteen de schaamte weg

Na het seksen vallen barrières weg en kan je je niet meer wegstoppen. Zo beland je sneller in de fase dat scheetjes in bed zijn toegestaan!

4. Geen spelletjes

Elkaar aftasten, spelletjes spelen en je niet meteen bloot geven. Vergeet het allemaal maar als je gelijk de daad bij het woord voegt. Zo stap je veel chiller je relatie in. Een feit dat we iedereen kunnen aanraden.

5. Afknappers komen veelvuldig en snel

Ok, het kan niet elke keer prijs zijn als je schiet, maar we grijpen terug naar punt 1. Je verliest geen tijd en kan onmiddellijk herladen.

6. Seks is goed voor je gezondheid

Gezondheid gaat voor alles en een goede gezondheid wens je toch iedereen toe? Wel, daar zorg jij mee voor: proficiat!

Waar wacht je nog op? Stop met lezen, Tinder, trek naar een discotheek of begin aan te pappen op je werk en onthoud wat je verteld hebben!


 
Foto’s: Giphy & Pinterest

You May Also Like

Nooit meer meurende sporttas!

Ok, ik geef het toe, het is best al eventjes geleden dat ik een ...

5 goedkope manieren om te daten

Er zijn zo van die periodes dat je niet overloopt van het geld. Als ...

Berkeley International, daten op niveau!

  Ja, er is Facebook en ook Whatsapp en Snapchat bieden mogelijkheden. Uiteraard kan ...

Hosting door Fraai