Schrijf hier je (single) vrienden in voor een nieuwe reeks 'Ex on the Beach: Double Dutch'

Vergeet Temptation Island! Het eiland waar vier koppels de ultieme verleiding aangaan is klein bier vergeleken met een mansion vol testosteron en progesteron met de naam ‘Ex on the Beach’. Kruid Temptation Island met extra ‘Geordie Shore’ zout en peper en gooi op dit nieuwbakken recept nog wat extra smeuïge saus drama en een pikante vinaigrette van verleiding, overspel en seks over en je bent er. En aangezien de eerste reeks in de Vlaams-Nederlandse productie zo in de smaak viel, is er een tweede reeks op komst! ‘Ex on the Beach: Double Dutch II’.

Realityserie

Blue Circle Casting, zoals de naam al doet vermoeden het castingbureau achter deze realityserie, is op zoek naar nieuwe realitysterren! Ben jij de volgende ‘Sharon’ of ‘Esmee’? Of laat ook jij de dames graag aan je snikkel met de grootte van een pastinaak sabbelen à la ‘Gaz’ van Geordie Shore? Geef je dan nu alvast op!

Hoe?

Het enige wat jij en je vrienden hoeven te doen is wat recente foto’s en interessante informatie over jullie zelf, met het onderwerp ‘EOTBDD’ mailen naar casting@bluecircle.nl. Mocht je een spannend verhaal hebben over één van je vrienden, delen die handel! Handig om te vermelden zijn de namen van de ondertussen zwaar gekwetste Ex-en, drama’s weet je wel?

Check alvast hier het Facebook bericht en wie weet ben jij binnenkort wel die dekselse stoere vogelende hengst op MTV!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6528

 

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Dit zeggen fans van onze Rode Duivels na een kurkdroge 0-0 nooit! (Video)

Wat fans van de Rode Duivels (in normale omstandigheden) nooit zeggen… Of misschien net ...

Van zomerse Ex-Miss België Justine De Jonkheere worden wij gelukkig!

Wat Ellen Petri kan, kan ik ook moet ze gedacht hebben… Trouwe lezers hebben ...

Bingewatchen maar! Morgen start El Chapo 3 op Netflix

Veel te warm om buiten te komen… Rolluiken naar beneden, airco op volle toeren, ...

Hosting door Fraai