Schrijf hier je (single) vrienden in voor een nieuwe reeks 'Ex on the Beach: Double Dutch'

Vergeet Temptation Island! Het eiland waar vier koppels de ultieme verleiding aangaan is klein bier vergeleken met een mansion vol testosteron en progesteron met de naam ‘Ex on the Beach’. Kruid Temptation Island met extra ‘Geordie Shore’ zout en peper en gooi op dit nieuwbakken recept nog wat extra smeuïge saus drama en een pikante vinaigrette van verleiding, overspel en seks over en je bent er. En aangezien de eerste reeks in de Vlaams-Nederlandse productie zo in de smaak viel, is er een tweede reeks op komst! ‘Ex on the Beach: Double Dutch II’.

Realityserie

Blue Circle Casting, zoals de naam al doet vermoeden het castingbureau achter deze realityserie, is op zoek naar nieuwe realitysterren! Ben jij de volgende ‘Sharon’ of ‘Esmee’? Of laat ook jij de dames graag aan je snikkel met de grootte van een pastinaak sabbelen à la ‘Gaz’ van Geordie Shore? Geef je dan nu alvast op!

Hoe?

Het enige wat jij en je vrienden hoeven te doen is wat recente foto’s en interessante informatie over jullie zelf, met het onderwerp ‘EOTBDD’ mailen naar casting@bluecircle.nl. Mocht je een spannend verhaal hebben over één van je vrienden, delen die handel! Handig om te vermelden zijn de namen van de ondertussen zwaar gekwetste Ex-en, drama’s weet je wel?

Check alvast hier het Facebook bericht en wie weet ben jij binnenkort wel die dekselse stoere vogelende hengst op MTV!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6528

 

 

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Een digitale camera voor de extreme man

Uiteraard zit er eentje in je smartphone, maar als je werkelijk kwaliteit met alle ...

Kerel uit publiek drumt als een baas tijdens concert Foo Fighters

Afgesproken of niet…wij hebben het gevoel dat Dave Grohl en zijn Foo Fighters dit ...

Tour de Pharmacy, de satire over Le Tour de France die je moet zien!

Nog een week en de kerels beginnen er weer aan. Een helletocht van meer ...