Afknappers in een prille relatie!

Net in een prille relatie gesukkeld? Sterkte! Nu het je eindelijk is gelukt, wil je er waarschijnlijk geen boeltje van maken. Daarom vinden we het bij Whatmatters nodig je een aantal tips mee te geven. Hieronder vind je een aantal zaken waar vrouwen – een soort waar jij misschien weinig ervaring mee hebt – op afknappen. Kom niet wenen als ze je na een week al weer dumpt om één van onderstaande redenen!

Te snel willen vogelen

Een vrouw wil respect! Vrouwen – al zijn de tijden aan het veranderen – willen doorgaans toch iets minder snel vogelen dan de gemiddelde man. Te snel de vraag stellen of erger nog, haar bespringen is uit den boze! Neem je tijd, doe het rustig aan en je houdt haar misschien wel langer dan een week.

Je ex afmaken

Ok, je bent misschien om een goede reden bij je ex vertrokken, maar haar verbaal afmaken is not done. Je nieuwe vlam denkt dan namelijk dat haar hetzelfde lot te wachten staat. Meer nog, ze gaat aan jouw kwaliteiten twijfelen als het wat tegenzit.

Haar niet serieus nemen

Luister naar haar, reageer en neem haar serieus. Natuurlijk mag je af en toe een grapje maken, maar haar kleineren, nee: dat werkt nooit.

Andere mensen niet respecteren

Praat je altijd negatief over anderen, ben je een gestampte boer en heb je amper respect voor anderen. Dan gaat ze aan je twijfelen. Terecht! Wees niet kritisch op andere hun uiterlijk, maak geen rotopmerkingen en gedraag je niet volcontinu als een eikel.

Haar niet proberen te begrijpen

Akkoord, de meeste vrouwen komen met een handleiding waar IKEA nog een puntje aan kan zuigen, maar probeer haar te begrijpen. Verdiep je in haar leven en probeer te weten te komen waar ze om geeft. Plaats haar centraal en laat haar voelen dat ze niet de zoveelste in de rij is.

Succes!

Bron: Manners

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Maak je slaapkamer klaar voor je date!

Het is zover, je hebt eindelijk een date weten te scoren en ze komt ...

Scrotox? Botox voor de ballen!

Niet dat we zelf ooit over botox zouden nadenken, maar we hebben er an ...

Hosting door Fraai