Voor 170€ p.p. huur je met 12 makkers deze patserige villa in Ibiza!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6514

Ibiza, wij zijn verkocht! Trouwe lezers konden onze avonturen op het magische eiland al eens volgen via onze dagboek en aangezien er nog wat blanco pagina’s over zijn en we nog net genoeg inkt hebben om nog een paar idyllische spots te beschrijven, gaan we komende zomer, meer bepaald in september nog eens terug. Wie weet nemen we deze keer wel gewoon 10 extra vrienden mee aangezien we een super vette villa gespot hebben die ons kan herbergen voor nog geen 170€pp/dag.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_651e

Ok, heel goedkoop is het niet maar wie kan zeggen dat hij op het party-eiland bij uitstek logeert in een villa dat beschikt over 6 kamers, allemaal voorzien van een tweepersoonsbed en satelliet-tv, WiFi, een verkwikkend zwembad, een marmeren keuken, een echte ‘men-BBQ’, een liefdesgrot met waterval, 3 vijvers en een heleboel was- en droogmachines?

Meer nog! Er is zowaar een 24/7 VIP service! Lees als privé-chauffeur die jou en jouw gezelschap naar de meest exclusieve clubs, beste restaurants en de meest ongerepte stranden brengt. Maar dat is niet alles, ook krijg je er een eigen chef-kok bij en VIP-tickets voor clubs zoals Pacha, Lio, Amnesia, Blue Marlin, etc…

Wij nemen onze intrek in de master bedroom krijgt…maar we denken dat de tien anderen geen probleem hebben met de andere eveneens luxueus uitgeruste kamers! Ook van plan te gaan? Check de beschikbare datum hier.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6513

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Je eigen smoelwerk op je koffer? FIREBOX speelt het klaar

Binnenkort pakken we met bijzondere koffers uit, maar zolang gaan we jullie niet laten ...

Let's have a POOL PARTY: De essentials!

Wat wij ervaren als pure luxe? Eerlijk? Veel meer dan de stralende zon die ...

5 wel heel exclusieve Members' Clubs

Bij Whatmatters streven we naar leuke, vaak ook exclusieve dingen, maar ook wij hebben ...

Hosting door Fraai