Duvel meets Bourbon: Duvel Barrel Aged

Duvel kennen ze tot ver buiten de landsgrenzen. Een stevig biertje dat er al weleens wil inhakken, maar dat kan de pret niet drukken, integendeel. Nu pakken de rekels achter Duvel wel meer uit met innovaties, maar een combinatie met Bourbon, dat is toch wel echt bijzonder. Met de Duvel Barrel Aged combineren ze het beste van bier, met het beste van Bourbon. Te ontdekken!

Duvel Barrel Aged - Dimitri Staelens & Hedwig Neven & Michel Moortgat (c...

Duvel meets Bourbon

Met een pittig alcoholgehalte van 11,5% is het een beetje uitkijken geblazen. Deze Duvel werd 6 maanden gerijpt op eikenhouten Bourbonvaten en dat proef je. De pittige bite van Duvel krijgt zo nog een extra karamel- en vanilletoets. Likkebaarden voor liefhebbers!

24.000 flessen komen er op de markt, de voorraad van dit lekkers is dus zeker niet onbeperkt. Dit biertje past heerlijk bij de BBQ, al kan je er natuurlijk op elk moment van genieten. Dit godendrankje drink je bij voorkeur in de kleine Duvel glaasjes, maar heb je dat niet bij de hand, dan kan een wijnglas ook.

Vanaf 30 juni is de Duvel Barrel Aged verkrijgbaar voor € 24,99 in een 75cl geschenkverpakking. Je vindt dit biertje in Delhaize, Carrefour, bij drankenhandelaars, maar ook online in de Duvelshop.

Rep je alvast naar de winkel, nodig ons uit en laten we er een lange en aangename zomeravond van maken. We hebben nog een paar avonden vrij in juli!

1.2

Foto’s ©RobMitchell

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Een speaker vermomt als zwevende wolk

Op zoek naar een en mag het eens wat meer zijn dan het standaardmodel ...

WHATMATTERS gaat naar de Chinees: Onze wekelijkse goktips

Als ex-voetballers hebben we natuurlijk onze connecties in het wereldje. Tel daar nog bij ...

Op zijn Grieks

Gin, we weten het, we geraken er niet over uitgepraat bij Whatmatters. Er wordt ...

Hosting door Fraai