Veelvuldig vogelen is goed voor je brein!

Nu hebben wij niet echt een bijkomende reden nodig, maar het kan misschien wel helpen je vriendin te overtuigen. Een nieuwe studie toont immers aan dat je van veelvuldig vogelen slimmer wordt. Nee schat, ik doe het niet voor mezelf, jij wordt er beter van!

Veelvuldig seksen is goed voor je verstand

Zeker wanneer je wat ouder wordt schijnt veelvuldig seksen bij te dragen aan je verstand. Althans als we de gereputeerde universiteiten van Oxford en Coventry mogen geloven. Een studie bij 73 mensen tussen de 50 en de 83 jaar oud gaf aan dat meer dan de helft nog dagelijks vogelde, terwijl 13% nooit meer seks had. We neigen eerder het laatste te geloven dan het eerste, maar alles kan natuurlijk.

Soit, uit cognitieve testen bij deze ouderen bleek dat degenen die dagelijks vogelden veel beter scoorden dan degenen zonder of met minimaal gevogel. Het ging in totaal om 4 punten, wat weinig mag lijken, maar in de klinische onderzoekswereld een heleboel is.

De grootste invloed heeft veelvuldige seks op je verbale capaciteiten, waarschijnlijk door het uitkramen van ‘dirty talk’, al durven we dat laatste enkel vermoeden. Ook de visuele capaciteiten bleken beter.

Gooi dit weetje er zeker eens op tafel tijdens het avondeten, wie weet is er vanaf vandaag elke avond wel een dessertje voorzien. Bon Appetit!

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Deze bloedmooie babe geeft 7 datingtips aan mannen!

Potverdekke…als wij dachten dat we de enige zijn die wel eens in mooi gezelschap ...

Whatmatters recenseert: Fifty Shades Freed **1/2

Het was Valentijn gisterenavond en daar ik niet wegkom met alleen een boeketje bloemen ...

Abercrombie & Fitch First Instinct

Bij Abercrombie & Fitch denken we niet onmiddellijk aan parfum…(Toch heeft Jens de ‘Fierce’ ...

Hosting door Fraai