Een nieuwe klassieker? De Nike Tiempo Legend 7

Nike-Football-Soccer-Tiempo-Book-2_hd_1600

We mogen onze beste tijd tussen de lijnen dan achter de rug hebben, dat wil niet zeggen dat we met rommel aan onze pootjes het veld willen betreden. Niet dat dat zo veelvuldig voorkomt, maar een nieuw paar voetbalschoenen is altijd welkom. De klassieker van Nike, de Tiempo, krijgt een nieuwe uitvoering met een dynamischere pasvorm en maar liefst 22% lichter.

22% lichter

Deze Flyknit uitvoering omhult de wreef met kabels die naar wens kunnen worden aangepast en ook voor een betere pasvorm zorgen. We zijn te vroeg gestopt! Aangezien er geen enkele steek in de schopzone van de voetbalschoen zit is het contact van de Tiempo en de voetbal leder op leder. Kinky, niet?

Met de Tiempo Legend 7 wordt ook de Hyperstability-plaat geïntroduceerd, die de schoen lichter maakt. Ook het logo op de hiel krijgt een make-over en een volledig nieuwe uitstraling. Heel wat pro’s zweren al jaren bij deze schoen en het verbeteren was dan ook een uitdagen. Het komende voetbalseizoen zal je alvast heel wat toppers op deze schoenen zien schitteren, dat staat vast.

De lancering van deze schoen is voorzien op 13 juli, moest je voor de winkel willen gaan liggen!

Sergio_Ramos_FB_Madrid_201706080065_HFR1_native_1600

 

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De mannelijke messen van Edge of Belgravia

Hoewel de keuken voor mij redelijk onbekend terrein is, weet ik wel dat goed ...

Foto's just around the corner

Mijn zoon kan het eigenlijk niet beter samenvatten. ‘Je hebt kunst en je hebt ...

Een dagje werken bij F1 Red Bull ziet er zo uit! (Video)

Waar staat die vacature? Afgelopen weekend waren we nog te gast bij Alfa Romeo ...

Hosting door Fraai