Monster-Babes rusten uit na druk weekend!

Ze leven in een omgekeerde wereld. Ze werken in het weekend en rusten in de week. De babes die promo maken voor het wereldberoemde energiedrankje hebben net een zwaar weekend in de paddock tijdens de MotoGP in Barcelona achter de rug. Terwijl wij ons deze morgen opnieuw de file instortten, scheepten zij in op een jacht om een vijftal dagen te bekomen van een druk weekend. Klaar om volgende week opnieuw fris en monter mooi te staan wezen als pitspoes. Wij kunnen alvast genieten om Barbara, Grace, Eva, Olivia, Dominique, Martina, Federica en Marta zo te zien genieten, nietwaar?

Babe1

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Het Boefje in Robin Hamersteen

We gaan ineens met de deur in huis vallen. Ook wij bij Whatmatters hebben ...

Wij willen meer STELLA (Maxwell)!

En of wij een Stella lusten. Dit had in het verleden betrekking op het ...

Binnenkort in New York: Manouk van den Berg!

Nee, bij Whatmatters hebben we niet te klagen. We mogen teksten schrijven, krijgen geregeld ...