Monster-Babes rusten uit na druk weekend!

Ze leven in een omgekeerde wereld. Ze werken in het weekend en rusten in de week. De babes die promo maken voor het wereldberoemde energiedrankje hebben net een zwaar weekend in de paddock tijdens de MotoGP in Barcelona achter de rug. Terwijl wij ons deze morgen opnieuw de file instortten, scheepten zij in op een jacht om een vijftal dagen te bekomen van een druk weekend. Klaar om volgende week opnieuw fris en monter mooi te staan wezen als pitspoes. Wij kunnen alvast genieten om Barbara, Grace, Eva, Olivia, Dominique, Martina, Federica en Marta zo te zien genieten, nietwaar?

Babe1

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Weekendmadeliefjes 77

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

Welkom @Roxy met hostess Zoë Appeltans

Uren, nachten en fortuinen hebben we gespendeerd in de Roxy in Antwerpen. Maar nu ...

In bed met Lisa van Temptation Island? BEDROOM SECRETS!

Terwijl televisieseries het hebben overgenomen van Hollywood blockbusters, nemen succesvolle YouTube formats het nu ...

Hosting door Fraai