De absolute top onder de strandbedden? SIMBA BLUE

Is het omdat ik dit artikel op een strandbed in Italië schrijf? Het zou best kunnen! Maar een strandbed als de Simba Blue, nee, dat hebben ze hier niet.

Op maat van Ibiza

In samenwerking met Blue Marlin Ibiza – best wel een referentie natuurlijk – ontwierp Simba Sleep immers een strandbed dat niet alleen je smartphone oplaadt, het bed houdt ook nog eens je drankjes koel.

Unveiling the WORLD'S MOST ADVANCED SUNBED which automatically applies sun protection, incorporates motorised seat adjustment, reclines to a position designed to simulate weightlessness and secures valuable items within its built-in safe. This luxury lounger also rotates 360 degrees meaning sunbathers can follow or shelter from the sun's rays, while state-of-the-art UV and Vitamin D monitoring technology feeds alerts back to the user's smartphone. The SIMBA BLUE, unveiled today (Wednesday) at prestigious Ibiza beach club Blue Marlin by top British model Sarah Ann Macklin, also features a wi-fi hotspot, solar-powered phone charger and drinks cooler. High-tech mattress makers SIMBA took 7 months, totalling 5,000 hours of innovative research to create the lounger which is available on pre-order for £45,000. PICTURE SHOWS: British model Sarah Ann Macklin on the SIMBA BLUE sunbed with parasol, security safe (left on bed), drinks cooler (centre) and solar charging panels (right on bed).(Handout images by Simba Sleep - video available via media enquiries: nadia.goodman@exposure.net / +44 (0)7447 924 106 or daisy.edwards@exposure.net   +44 (0)7958 470736 or simba@exposure.net

Nu is strandbed misschien wel een woord dat deze Sun Lounger zwaar te kort doet. Een gemotoriseerde rotatie-functie zorgt ervoor dat je steeds optimaal van de zon geniet, een gezicht mistsysteem verrijkt met rozenwater en bamboe en een ingebouwde wifi-hotspot, wat heb je nog meer nodig om optimaal te kunnen genieten? Juist: drank! Maar ook daar hebben de ontwerpers aan gedacht, want er is een ingebouwde drankenkoeler voorzien.

Valt de avond? Geen probleem, blijf rustig liggen. De Simba Blue heeft immers een ingebouwd led-verlichtingssysteem.

Ben je op zoek naar de top in zonnebedden, dan moet je gewoonweg de Simba Blue in huis halen, of naar de Blue Marlin trekken natuurlijk. Wat dat moet kosten? Een dikke 51.000 euro en nee, dit is geen tikfout. Luxueus relaxen kost aardig wat geld!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Een sleurhut op het water! The Sealander

Goed nieuws voor onze Nederlandse vrienden. Zelf zijn we geen fan van die honderden ...

BMW & Knokke, de perfecte match

100 jaar rijplezier, 100 jaar BMW, dat kan het merk natuurlijk niet zo maar ...

Met de Porsche GGT 115 verover je nu ook de golven

Als jullie ons een beetje volgen, weten jullie dat Jens gek is van Porsche. ...

Hosting door Fraai