RhinoWolf, dé tent om met je vrienden op festivals te gaan kamperen

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6509

Vergeet het, wij zijn geen jongens die graag kamperen. Niet alleen omdat we wel houden van een beetje luxe en een goed bed, douche en als het kan wat elektriciteit om onze MacBook of iPhone op te laden, ook gewoon omdat wij niet echt handig zijn in het opzetten van een tent. Wij zijn dan ook geen festivalgangers die drie of zelfs vier dagen lang gaan kamperen op één of ander festival. Tot nu!

RhinoWolf heeft een nieuw soort tent ontwikkeld waardoor zelfs wij zonder enig probleem kunnen gaan kamperen. En beter nog, we kunnen zelfs kiezen met wie en hoeveel! Elke tent heeft een module waar én slaapzak én luchtbed al in zitten. Die modules kunnen stuk voor stuk aan elkaar vastgemaakt worden. Dit maakt dat je zelf bepaalt wie er allemaal in je tent mag liggen en wie er best even een tent op zichzelf neer plant! Eruit met die dronken snurkers, horen we al roepen!

Hoe het werkt? Kijk maar even mee! We zijn alvast benieuwd of we deze deze zomer al terugvinden op de wei in Werchter of de camping op Tomorrowland! Bestellen kan HIER!

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

DRAMA! Onze man nam deel aan de bikepacking-race Northcape4000 en het werd Dé HEL!

– artikel opgedragen aan Frank Simons, een echte gladiator van de weg, die ons ...

Double Stitched, dubbel plezier

Nu vaderdag angstvallig begint te naderen en de gemiddelde zoon/dochter weer met de handen ...

Whatmatters doet beroep op een player!

Als het op ‘playen’ aankomt, moeten we toegeven dat wij op onze redactie weinig ...