Weekendmadeliefjes 22

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie zondagmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Credits: Pinterest

 

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Bij ons speelt TIA LINEKER altijd!

Gary Lineker, JA, die kennen we. Deze gewezen spits had een neus voor doelpunten, ...

Sydney Lannoye, a.k.a. La Fille En Rose!

Sweet 21, we kunnen ons de tijd al niet meer herinneren. In onze jonge ...

Robin Meurs, onderweg naar Kaapstad!

Struinend door Instagram kom je soms wel wat tegen. Rare zaken, toffe nieuwe producten ...