Vlogger Casey Neistat beleeft 'the American dream'!

Knipsel

Wat doen wij met Whatmatters verkeerd? Dat was de enige zin die we uit onze strot konden stamelen na het zien van het laatste vakantiefilmpje van vlogger Casey Neistat. Neen, hij ziet er nie per sé veel knapper uit dan ons en neen, hij lijkt ons ook niet het toonbeeld van veel meer intelligentie dan ons te bezitten. Zou het dan gaan om een grote dosis lef? Of is het omdat hij met een Samsung Galaxy S8 op de baan is en wij ‘slechts’ met een iPhone 7 (inclusief gebarsten scherm na een dom accident afgelopen week) Zou zo maar eens kunnen. Met zijn Samsung Galaxy S8 filmt hij zijn toffe leventje…no colour correction, no filter,…gewoon het leven zoals het is…

The American Dream? Ja! Op vijftienjarige leeftijd liep hij weg van huis, liet zich adopteren door zijn oudere broer en een jaar later bleek zijn vriendin zwanger. Toch bleek het geen belemmering om zijn droom na te jagen. Hij moest en zou filmmaker worden. Hij verhuisde in 2001 naar New York en 16 jaar later is Neistat gewoon de meest succesvolle vlogger ter wereld.

Waarom wij dat vinden? Kijk maar mee!

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

5 paradijselijke 'overwater bungalows'

Bon, het koude weer in België zijn we nu wel beu en één zonovergoten ...

Tips om het gevecht met de WASMACHINE te winnen!

Ok, ik geef het toe, in mijn 6 jaar single zijn, heb ik geen ...

Blanco bike

Stijlvolle wieltjes

  Hipsters weten het al langer, een goede fiets moet naadloos bij je imago ...