Vlogger Casey Neistat beleeft 'the American dream'!

Knipsel

Wat doen wij met Whatmatters verkeerd? Dat was de enige zin die we uit onze strot konden stamelen na het zien van het laatste vakantiefilmpje van vlogger Casey Neistat. Neen, hij ziet er nie per sé veel knapper uit dan ons en neen, hij lijkt ons ook niet het toonbeeld van veel meer intelligentie dan ons te bezitten. Zou het dan gaan om een grote dosis lef? Of is het omdat hij met een Samsung Galaxy S8 op de baan is en wij ‘slechts’ met een iPhone 7 (inclusief gebarsten scherm na een dom accident afgelopen week) Zou zo maar eens kunnen. Met zijn Samsung Galaxy S8 filmt hij zijn toffe leventje…no colour correction, no filter,…gewoon het leven zoals het is…

The American Dream? Ja! Op vijftienjarige leeftijd liep hij weg van huis, liet zich adopteren door zijn oudere broer en een jaar later bleek zijn vriendin zwanger. Toch bleek het geen belemmering om zijn droom na te jagen. Hij moest en zou filmmaker worden. Hij verhuisde in 2001 naar New York en 16 jaar later is Neistat gewoon de meest succesvolle vlogger ter wereld.

Waarom wij dat vinden? Kijk maar mee!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Pakken Dimitri Vegas & Like Mike opnieuw de kroon? Stem hier!

Stem onze helden opnieuw naar de nr 1 positie van beste DJ’s ter wereld! ...

CARTIER TANK viert 100ste verjaardag l met Whatmatters!

Eén van de voordelen van het runnen van een succesvol online mannen magazine? De ...

Xavies’ Granola: op en top Belgische granola

Nee, supergezonde rekels zullen we nooit worden op de Whatmatters redactie, daarvoor is ons ...

Hosting door Fraai