Vlogger Casey Neistat beleeft 'the American dream'!

Knipsel

Wat doen wij met Whatmatters verkeerd? Dat was de enige zin die we uit onze strot konden stamelen na het zien van het laatste vakantiefilmpje van vlogger Casey Neistat. Neen, hij ziet er nie per sé veel knapper uit dan ons en neen, hij lijkt ons ook niet het toonbeeld van veel meer intelligentie dan ons te bezitten. Zou het dan gaan om een grote dosis lef? Of is het omdat hij met een Samsung Galaxy S8 op de baan is en wij ‘slechts’ met een iPhone 7 (inclusief gebarsten scherm na een dom accident afgelopen week) Zou zo maar eens kunnen. Met zijn Samsung Galaxy S8 filmt hij zijn toffe leventje…no colour correction, no filter,…gewoon het leven zoals het is…

The American Dream? Ja! Op vijftienjarige leeftijd liep hij weg van huis, liet zich adopteren door zijn oudere broer en een jaar later bleek zijn vriendin zwanger. Toch bleek het geen belemmering om zijn droom na te jagen. Hij moest en zou filmmaker worden. Hij verhuisde in 2001 naar New York en 16 jaar later is Neistat gewoon de meest succesvolle vlogger ter wereld.

Waarom wij dat vinden? Kijk maar mee!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

‘A wie?’ Discobaaramoeder!

Eerlijk, we dachten origineel te zijn, maar dat was even buiten de massale persbelangstelling ...

9 tips voor de perfecte foto

We geven het volmondig toe, we spelen soms leentjebuur bij onze Noorderburen. We hoeven ...

Schrijf hier je (single) vrienden in voor een nieuwe reeks 'Ex on the Beach: Double Dutch'

Vergeet Temptation Island! Het eiland waar vier koppels de ultieme verleiding aangaan is klein ...

Hosting door Fraai