MAES trakteert jou en je maten!

Vraagje: Welk biermerk is bekend geworden met een slogan waar je maten en makkers een prominente rol in spelen? Juist MAES! Al jarenlang het bier om samen met je vrienden te nuttigen, vaak tot je je ogen nog amper kan openhouden. Of spreken we nu enkel voor onszelf?

Schermafbeelding 2017-06-23 om 10.30.22

Maes trakteert

Soit, het biermerk heeft besloten nog een stapje verder te gaan en daar kan jij alleen beter van worden! Onder het motto: “Maes trakteer maten’, maak ook JIJ kans om een stevig voorraadje bier te winnen. Er zijn slechtere dingen denkbaar om het weekend in de gaan, niet?

Wat je ervoor moet doen? Eigenlijk amper wat, zo vriendelijk zijn ze bij Maes wel! Je surft als de gesmeerde bliksem naar maes.be, neemt een foto met vier vrienden (als je die echt niet hebt, behoor je waarschijnlijk niet tot ons doelpubliek, maar alsnog willen wij op eenvoudig verzoek dan wel opdraven) en vervolgens word je getrakteerd op een bak Maes of een rondje Maes in één van de deelnemende café’s. Wij hebben al moeilijker wedstrijden georganiseerd!

Wij werken ons de pleuris, maar binnenkort volgt ongetwijfeld een selfie, maar laat dat jullie vooral niet tegenhouden. Je moest je bak Maes al aan het claimen zijn! O ja, die selfies deel je natuurlijk met #matenmakkersmaes.

Neem nu deel via www.maestrakteert.be. Ons mag je de foto’s van na het ledigen van de bak doorsturen. Daar hebben wij dan wel weer interesse in!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Na de auto en de schoenen, nu ook de Lamborghini speakers

Wat doe je als je een merk of product hebt dat alleen weggelegd is ...

24Bottles: de hippe, ecologische fles

Een fles? Eerlijk, hoe zou jij reageren moest je vrouw/vriendin zeggen dat ze een ...

4 mannentrips die je gedaan moet hebben!

Hoog tijd om er weer eens met boys op uit te trekken! Of je ...

Hosting door Fraai