Tover je horloge om in een smartwatch!

Heb je al van de E-strap gehoord? Met dit bandje tover elk horloge in een mum van tijd om in een smartwatch.

Frederique_Constant_E-Strap_SS_2

Dit gadget ontwikkelt door MMT werkte al eerder mee aan andere hybride smartwatches, maar komt nu met een nieuwe ontwikkeling. De E-strap past op elke analoge horloge (mechanisch en Quartz) en zal verkrijgbaar zijn in verschillende lederen uitvoeringen. Welke mogelijkheden de E-strap biedt? Het telt je stappen, verbrande calorieën en afgelegde afstand. Als je te lang stilzit dan krijg je ook een melding om terug in beweging te komen, terwijl ’s nachts je slaappatroon gemeten wordt.

Verder communiceert de E-strap met zowel een Android als iOS app. 30 dagen lang bewaart de E-strap alle informatie met een back-up in de cloud. Mirakel o mirakel, je zou het bandje zelfs maar 1 keer in de week moeten opladen, het kan dus nog.

Montblanc-e-Strap

Vanaf 199 dollar tover je jouw ‘gewone’ horloge om tot een heuse smartwatch. Of de meerwaarde voldoende is, dat bepaal je natuurlijk lekker zelf.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Welcome in de tub!

Pluk die aardbeien uit de koelkast, glaasje champagne erbij en relaxen maar in die ...

BBQ'en in stijl met de Barbecook Edson

De zomer komt eraan en wij bij Whatmatters zijn niet vies van een goed ...

De ideale selfie-drone verkocht door Apple!

Produceert Apple nu ook drones? Nee, dat niet maar ze werken wel samen met ...

Hosting door Fraai