Tover je horloge om in een smartwatch!

Heb je al van de E-strap gehoord? Met dit bandje tover elk horloge in een mum van tijd om in een smartwatch.

Frederique_Constant_E-Strap_SS_2

Dit gadget ontwikkelt door MMT werkte al eerder mee aan andere hybride smartwatches, maar komt nu met een nieuwe ontwikkeling. De E-strap past op elke analoge horloge (mechanisch en Quartz) en zal verkrijgbaar zijn in verschillende lederen uitvoeringen. Welke mogelijkheden de E-strap biedt? Het telt je stappen, verbrande calorieën en afgelegde afstand. Als je te lang stilzit dan krijg je ook een melding om terug in beweging te komen, terwijl ’s nachts je slaappatroon gemeten wordt.

Verder communiceert de E-strap met zowel een Android als iOS app. 30 dagen lang bewaart de E-strap alle informatie met een back-up in de cloud. Mirakel o mirakel, je zou het bandje zelfs maar 1 keer in de week moeten opladen, het kan dus nog.

Montblanc-e-Strap

Vanaf 199 dollar tover je jouw ‘gewone’ horloge om tot een heuse smartwatch. Of de meerwaarde voldoende is, dat bepaal je natuurlijk lekker zelf.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Een espresso zetten in de wagen? Volkswagen regelt het!

Bij Volkswagen denken we nu niet onmiddellijk aan een geurend kopje koffie, en toch ...

Omega komt met speciale ‘Olympic Games’ Seamaster

Wie Olympische Spelen zegt, ademt gelijk ook Omega uit. Het Zwitsers, hoe kan het ...

Wij drinken onze koffie uit een geitenhoorn!

Wat zouden we zijn zonder het zwarte goud? Alvast een heel stuk minder wakker ...

Hosting door Fraai