AVE Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer!

Op tijd en stond halen sportmerken klassiekers vanonder het stof, je kan geen modellen blijven verzinnen natuurlijk… Na eerdere klassiekers is het bij Nike nu de beurt aan de AIR ZOOM MARIAH FLYKNIT RACER, daar kunnen wij godsvruchtige baasjes als we zijn alleen maar tevreden mee zijn.

WMNS_NIke_Air_Zoom_Mariah_Flyknit_Racer_918264_100_sneaker_politics_2

Een nieuwe classic vanonder het stof

De originele sneaker dateert al van 1981 en nu pakt Nike uit Air Zoom Mariah Flyknit. Waar de sneaker oorspronkelijk als trendy loopschoen werd gepositioneerd, kreeg de schoen in ’88 al een eerste make-over. De sneaker kreeg de bekende kleurencombinatie blauw, wit en rood. Nu bijna 30 jaar later pakt Nike opnieuw uit met het model. Het model lijkt op de klassieker, zou je loopprestaties moeten verbeteren en is verkrijgbaar in de originele kleurencombinatie, naast nog een heleboel anderen.

nike-air-zoom-mariah-flyknit-racer-og

Vanaf 22 juni vind je deze sneaker in de (geselecteerde) shops en tel je er ongeveer 150 dollar voor neer. Of dat veel of weinig is voor een icoon laten we in het midden, maar leuk vinden we ze wel.

Air_Mariah_OG_Air_Zoom_Mariah_Flyknit_Top_Down_hd_1600

Nike_Mariah_Flyknit_OG_04

 

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

5 t-shirts die altijd kunnen

T-shirts en prints, eens je een bepaalde leeftijd bent gepasseerd, een gevaarlijke combinatie. Nu ...

De nieuwe luxe New Balance 247

Een nieuw jaar, daar horen nieuwe sneakers bij. Altijd! En het eerste paar dat ...

Fred Perry King of the collabs

Dat het label Fred Perry niet vies is van een samenwerking meer of minder ...