Zooltjes voor onder je blote voeten? Nakefit!

Niets zaliger toch dan op je blote voeten door het zand spurten of over gras lopen met wat ochtenddauw, tot je natuurlijk met je poten in glas trapt en kermend van de pijn naar spoed moet…

Het gevoel van blote voeten

Met Nakefit behoort dit tot de verleden tijd. Deze stickers die je onder je voeten plakt – wie verzint het – laten je toe zonder schoenen of slippers te lopen. Wondjes worden voorkomen en je voetzolen worden niet vuil, terwijl je toch het gevoel hebt op je loopt op blote voeten

dims

Het gaat hier om een Kickstarter-project dat al voldoende roebeltjes binnen heeft en dus binnenkort op de markt komt. De Italiaanse fabrikant belooft dat de stickers stevig blijven zitten, zelfs als je er mee over de rotsen klautert. Het grootste voordeel lijkt ons alvast het feit dat je nu eindelijk op een normale manier een fles champagne kunt gaan halen, zonder op de tippen van je tenen te moeten lopen om je voeten niet te verschroeien aan het zand.

nakefit-stick-on-soles-barefoot-designboom-fullheader

Voor 30 euro haal je 10 stickers in huis, die je in principe maar 1 keer kaan gebruiken. De makers garanderen wel dat je de stickers vlot kan verwijderen en daar alvast niet mee ligt te klooien. Er is trouwens keuze uit lichtblauwe, roze of zwarte zolen.

Ga jij de eerste zijn?

Bestellen kan je ze alvast hier!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Armsnoepjes uit Amsterdam: KANE Watches

Dat het in Amsterdam borrelt van de creativiteit, daar zijn we al wel langer ...

Vertu Constellation: Dé smartphone voor 'the rich and famous'

En dit is niet alleen de droom van ‘the rich and famous’…ook alle maffiabazen ...

Xbox Game Pass: Netflix voor je console!

Heb je graag meer dan 100 spelletjes ter beschikking zonder deze effectief aangekocht te ...

Hosting door Fraai