Rookie Lais Ribeiro schittert in bikini

Kort nadat ze in 2009 lokaal ontdekt werd begon ze te lopen voor grotere internationale merken als Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace en Marc Jacobs. Tijdens de modeweek in Brazilië voor de lente- en zomercollectie in 2011 was Ribeiro het meest geboekte model voor de catwalk. Ze liep maarliefst 27 shows in São Paulo, en 26 keer tijdens de modeweek in Rio de Janeiro. Ze is gefotografeerd voor de Amerikaanse, Braziliaanse, Duitse en Italiaanse Vogue en verscheen onder andere in campagnes van Ralph Lauren, Christian Dior en Tom Ford.

https://www.instagram.com/p/BSeinl8gOr1/?taken-by=laisribeiro

Ze verscheen in 2010, 2011, 2013 en 2016 in de Victoria’s Secret Fashion Show. Ook speelde ze al in diverse reclames van het merk mee, waaronder de Valentijnsdagreclame in 2012 samen met Candice Swanepoel en Adriana Lima. Ze zou ook tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show van 2012 in actie komen, echter gooide een verstuikte enkel roet in het eten. In april 2015 werd bekendgemaakt dat Ribeiro een van de nieuwe Angels is.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_64e7

Hoewel het toch wat lang geduurd heeft, heeft ze eindelijk ook de jongens van Sports Illustrated weten bekoren. Voor het eerst in haar modellencarrière schittert deze exotische schone dan ook in de Swimsuit Edition van het prestigieuze magazine! Kijk maar mee!

Bron foto’s: Instagram, YouTube

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Binnenkort in New York: Manouk van den Berg!

Nee, bij Whatmatters hebben we niet te klagen. We mogen teksten schrijven, krijgen geregeld ...

Hier is ie dan… ‘Gasolina’ van Josje!

We werden afgelopen weken al een paar keer geteased. Van sneak pics tot de ...