Wij gingen een ijsje eten met Miss Coast kandidate Jennifer Tytgat!

Miss Coast, ja daar hadden we natuurlijk al weleens van gehoord. Parate kennis weet je wel… Toen we Jennifer Tytgat, kandidate Miss Coast Belgium ’17-’18 aan de lijn kregen gingen we er dan ook vanuit dat we naar de kust zouden moeten bollen, maar niets was minder waar. Nee, we moesten naar het liefelijke Zellik. Hoewel Jennifer afkomstig is van Londerzeel en onderstaande redacteur al blij was als een kermisvogel, aangezien hij er nog een seizoen of 2 achter een bal heeft gelopen bij de lokale voetbalclub en  ook Jennifer tegen een bal blijkt te trappen, moesten we dus in Zellik zijn. Wij trokken dus vol goede moed naartoe en kwamen er terecht tussen dozen vol materiaal waar heel wat lekkere ijsjes mee bereid kunnen worden. Het is eens wat anders dan de typische brasserie, bar of discotheek. Ideaal met deze temperaturen om bij weg te smelten. 

Hoi Jennifer, vertel ons eens even alles over jezelf?

Mijn naam is Jennifer Tytgat, 23 jaar en ik ben afkomstig uit Londerzeel. Ik werk als zelfstandige in een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in alle horecamateriaal voor ijsbereiders en als bijberoep ben ik onafhankelijke Herbalife Coach. In mijn vrije tijd speel ik voetbal, ga ik graag eens shoppen en breng ik tijd door met familie, vrienden en mijn vriend. Ik ben een zeer sportief iemand. Ik ga ook goedlachs door het leven en geniet van de kleinste dingen. Ik ben een zeer gemotiveerd iemand en een echte doorzetter, als ik iets wil ga ik er helemaal voor.

19073816_10155641509159396_596362897_n

Voetbal begot, jammer dat wij zo nooit een ‘mandekker’ hebben gehad… Of is dit te seksistisch? Soit, je doet mee aan de Miss Coast Belgium verkiezingen hebben we opgevangen?

Ik heb inderdaad het geluk om te mogen delen dat ik Finaliste Miss Coast Belgium ’17-’18 ben. Na de halve finale die doorging op 22 april, mochten er 20 meisjes door naar de finale, die plaatsvindt op 14 oktober in het Kursaal van Oostende. Ik ben één van deze gelukkige! Ik ben er wel dagelijks mee bezig maar dan vooral via mijn facebookpagina. In het weekend doe ik af en toe eens een fotoshoot en met de organisatie van Miss Coast doen we ook zeer veel leuke activiteiten, onder andere een zomertour waarin wij ons voorstellen, defileren in stadskledij en bikini van onze sponsor Nickey Nobel en waar we steeds afsluiten met een leuke groepsdans. 

Een groepsdans? Speciaal! Misschien nog iets voor onze eigen verkiezing in samenwerking met Ocean Couture. Waarom doe je mee aan Miss Coast?

Ik heb mij ingeschreven voor de verkiezing omdat de drie pijlers mij enorm aanspraken. Deze zijn fun, groepsgeest en respect. Fun vind ik persoonlijk een zeer belangrijke, want ik maak graag plezier. Groepsgeest is zeker ook belangrijk omdat ik zelf voetbal speel en ik weet hoe leuk het is als er een goede groepsgeest is. Respect is minstens even belangrijk. De leuke activiteiten trokken mij aan. Zo lopen we een modeshow bij onze Sponsor Guapa en de reis naar Turkije die we zullen maken eind september, daar kijk ik nu al naar uit!

Om reizen weg te geven hebben wij jammer genoeg geen budget… Waarmee denk je het verschil te maken?

Tgoh, deze is wel een moeilijke want elk meisje uit onze groep heeft minstens een grote troef. Ik denk dat het bij mij mijn doorzettingsvermogen is. Ik ben iemand die hard voor iets gaat en altijd zal proberen voor iedereen goed te doen. Ik ben iemand die zelden ergens te laat zal komen en ik ga er altijd voor de volle 100% voor.

Op tijd komen: belangrijk! Anders is het al bezig en ben je te laat… Soit, heb je ook een persoonlijk levensmotto?

Love yourself enough to live a healthy active lifestyle.

En daar komt Herbalife waarschijnlijk om de hoek piepen? Je hebt het al even aangeraakt maar ben je ook actief op de social media ?

Ja hoor, ik heb een zeer leuke facebookpagina. Daar post ik regelmatig filmpjes, foto’s, … op. Zo kunnen mijn volgers mijn activiteiten blijven volgen gedurende dit avontuur.

Mooi zo! Heb je ook nog tijd voor de liefde?

Ja hoor, ik heb ondertussen al bijna twee jaar een vriendje en we hebben net samen een huis gekocht.

Dat is snel! Maar een verstandige investering natuurlijk. Heeft hij veel moeite moeten doen om je hart te veroveren?

Tgoh, als ik eerlijk mag zijn, eigenlijk niet. We kwamen elkaar tegen bij het uitgaan en er was onmiddellijk een klik. Zo zijn we in contact gebleven en van het één kwam het ander.

En voor je het weet koop je samen huis, wat kan het leven toch mooi zijn! Nog essentiële tips voor andere mannelijke wezens die nog aan vrouw moeten geraken?

Blijf jezelf, breng haar aan het lachen en geef haar alle aandacht die ze verdient.

19389857_10155678176389396_1504737559_n

Dat lachen moet nog net lukken. Waar kunnen we je des avonds of nachts vinden?

Mijn favoriete plek is de dijk van Oostende, daar ga ik jaarlijks naar het vuurwerk kijken. Het is ook een zeer gezellige dijk om te wandelen. Een favoriete bar of restaurant heb ik niet echt. Ik ontdek graag nieuwe dingen en probeer naar verschillende plaatsen te gaan om zo nieuwe dingen te ontdekken.

Bon, zoeken geblazen dus of wekenlang de dijk aflopen, wat in de zomer nu ook weer niet zo een grote ramp is. Jennifer, we gaan afronden: wat ambieer je nog?

Ik heb eigenlijk een paar zaken die ik ambieer. Ik zou heel graag het bedrijf overnemen dat mijn mama nu runt en waar ik al in meewerk. Ook zou ik heel graag doorgroeien in onze Herbalife Carrière (ik doe dit namelijk samen met mijn vriend). En wat een hele leuke extra zou zijn, is dat ik de top drie van Miss Coast zou halen.

Kijk, dat zijn nu eens mooie haalbare dingen als je het ons vraagt. Het probleem is, niemand vraagt ons ooit wat. Wij wensen je alvast veel succes om je ambities waar te maken. Wij komen alvast een bolletje ijs scheppen en wie weet duiken we ook nog wel op tijdens de Miss Coast finale. We moeten onze najaarsavonden toch vullen!

Wil je Jennifer blijven volgen tijdens haar Miss Coast avontuur? Volg haar dan via Facebook en Instagram. Wie weet zie je haar wel in de top 3 eindigen of op zijn minst een bedrijf runnen!

19389506_10155678176484396_355147406_n

Credits fotografen: Guy Roelandt en Cris Feys

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

In stijl de Zwiterse bergen af

  Bij Zenith, denk je misschien aan een Russische voetbalclub of misschien wel aan ...

Whatmatters zoekt het uit … Hoe date je een topmodel?

Hoewel wij bij Whatmatters zelf al verstrengeld zitten in een vaste relatie met twee ...

Moederdag Special: Deze 10 MILFJES werden gisteren in de watten gelegd!

Moederdag… Eerlijkheidshalve moeten wij op de redactie toegeven dat we ons moeder gisteren wat ...

Hosting door Fraai