Weekendmadeliefjes 21

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie zondagmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

foto’s: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Heerlijke assist van Ronaldo aan James…Helga Lovekaty

Scoren en laten scoren. We hebben het hier vandaag over misschien wel de beste ...

Let's meet Fancyface

Werk, sport, shoots en nog wat artistieke jobs ook, Machteld Eylenbosch weet wel wat te ...

Hosting door Fraai