Drink eerlijk, drink HONEST

Nee, we kunnen je geen antwoord geven op de vraag welk drankje we prefereren, het hangt een beetje van het tijdstip en setting af. Champagne, bier, gin of vermouth: het gaat er allemaal in. Waar we niet onmiddellijk aan dachten was een biologisch en caloriearme dorstlesser op basis van kruidenthee. Laat staan dat we spontaan aan de naam HONEST dachten.

Een verfrissende dorstlesser

Dit gloednieuwe drankje ontstond uit een keukenexperiment en is een verfrissende dorstlesser – ongetwijfeld zeer bruikbaar dit weekend – op basis van kruidenthee, versterkt met natuurlijke vruchtensappen. Rietsuiker zorgt voor de zoete toets.

HonestT-10381

Vanaf 19 juni vind je deze dorstlesser terug in de supermarkt en in geselecteerde horecazaken. Bij de lanceringen zijn er 3 smaken verkrijgbaar: citroen & honing, sinaasappel & mango en granaatappel en bosbessen.

De lancering van dit drankje gaat alvast niet onopgemerkt voorbij. In Gent, Antwerpen en Luik vinden gedurende 3 weekends in juli en augustus HONEST Summer Markets plaats. Op deze marktjes vind je 10 ‘eerlijke’ kraampjes die passen binnen het bio & eco concept.

Eva Mouton, Noémie Wolfs en Charlotte Maquet hebben zich alvast geëngageerd als ambassadrices. Op zich al reden genoeg om een kijkje te gaan nemen.

HonestT-0479

Meer over het drankje, zijn ontstaansgeschiedenis of de evenementen te weten komen? Neem een kijkje op de site!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Netwerktips voor de jonge professional

Netwerken het is niet iedereen gegeven en toch het kan je carrière heel wat ...

Naar de vernieuwde Club Med op de Malediven

We weten natuurlijk niet hoe het bij jullie zit, maar wij dromen in elk ...

Gin Up! Premixed gin uit een flesje

De perfecte gin die gaan we bij voorkeur drinken in het beter horeca etablissement ...

Hosting door Fraai