Drink eerlijk, drink HONEST

Nee, we kunnen je geen antwoord geven op de vraag welk drankje we prefereren, het hangt een beetje van het tijdstip en setting af. Champagne, bier, gin of vermouth: het gaat er allemaal in. Waar we niet onmiddellijk aan dachten was een biologisch en caloriearme dorstlesser op basis van kruidenthee. Laat staan dat we spontaan aan de naam HONEST dachten.

Een verfrissende dorstlesser

Dit gloednieuwe drankje ontstond uit een keukenexperiment en is een verfrissende dorstlesser – ongetwijfeld zeer bruikbaar dit weekend – op basis van kruidenthee, versterkt met natuurlijke vruchtensappen. Rietsuiker zorgt voor de zoete toets.

HonestT-10381

Vanaf 19 juni vind je deze dorstlesser terug in de supermarkt en in geselecteerde horecazaken. Bij de lanceringen zijn er 3 smaken verkrijgbaar: citroen & honing, sinaasappel & mango en granaatappel en bosbessen.

De lancering van dit drankje gaat alvast niet onopgemerkt voorbij. In Gent, Antwerpen en Luik vinden gedurende 3 weekends in juli en augustus HONEST Summer Markets plaats. Op deze marktjes vind je 10 ‘eerlijke’ kraampjes die passen binnen het bio & eco concept.

Eva Mouton, Noémie Wolfs en Charlotte Maquet hebben zich alvast geëngageerd als ambassadrices. Op zich al reden genoeg om een kijkje te gaan nemen.

HonestT-0479

Meer over het drankje, zijn ontstaansgeschiedenis of de evenementen te weten komen? Neem een kijkje op de site!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Personaliseer je sterke drank!

Je eigen gin-, rum- of vodkalabel, maar geen zin om een hele distilleerderij of ...

Party boat

Bij Whatmatters hebben we wat met water. Niet dat we dat veelvuldig drinken maar ...

Hosting door Fraai