Weg met die rotmuggen!

Muggen…hoeven ze nog een intro? Ondergetekende verklaart dan ook dat hij de meest sadistische mens ter wereld wordt als hij zo een beestje gevangen heeft. Pootjes, vleugeltjes,…alles gaat eraan nog voor het beestje zijn laatste adem heeft uitgeblazen. (klachten van GAIA mogen gemeld worden via info@dev.whatmatters.be). En laat duidelijk zijn dat niet enkel ondergetekende hier zo over denkt…nietwaar Alex?

Dat zegt genoeg! Maar nu zou het zo maar ineens volledig verleden tijd zijn met het irritante beestje, met dank aan ZAP, een apparaat dat zonder waarschuwing en door middel van een lazer alle muggen in jou buurt uitroeit. Gedaan met ’s nachts op jacht te gaan en rode bloedvlekken op de muur van de slaapkamer te verspreiden!

Dit bestrijdingsmiddel is bedacht door een Chinees defensie-technologie bedrijf dat LeiShen Intelligent Systems heet. L.I.S. wil dit vernietigend apparaat plaatsen in ziekenhuizen, scholen en andere plekken die er profijt van zullen hebben wanneer er minder bloed wordt gezogen en zo minder ziektes verspreid worden.

Voor de goede orde, de laser is enkel gevaarlijk voor muggen en heeft gelukkig geen impact op mensen. Met deze robot zal er nooit meer gezogen worden in de slaapkamer…euh, of toch niet door een mug! Slaapwel!

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Bang & Olufsen Beovision 14: Een levend kunstwerk

Met twee redacteurs naast een voltijdse baan, wat voetbal, tennis, de nodige hotspots (lees ...

Dromen alsof ze werkelijk gebeuren …

Je dromen controleren: klinkt interessant nee? Wij zouden alvast wel weten wat we elke ...

MAC of Windows? Wij helpen in jouw keuze!

Wordt je volgende laptop een Mac of kies je voor een versie op Windows? Sinds ...