Wat kost 'Sex on the Beach' en wat zijn de risico's?

Meer en meer mensen beginnen onze mailbox te vinden. Best fijn eigenlijk. Zo kregen we ook van Hometogo een mailtje met een infographic. In deze infographic wordt de prijs van een ‘Sex on the beach’ cocktail vergeleken met de boete die je krijgt als je werkelijk betrapt wordt bij seks op het strand, en dat in verschillende landen. Waarom iemand zich bezighoudt met dit op te lijsten, Joost mag het weten, maar leuk is het wel.

maxresdefault

Vogelen op het strand

15 populaire stranden werden met elkaar vergeleken en in heel wat landen levert vogelen op het strand – naast zandkorrels in de anus – ook een gevangenisstraf op. Kijk toch maar uit op vakantie deze zomer! In Italië – een land dat nochtans Berlusconi heeft voortgebracht – kan een potje rampetampen je op maar liefst € 30.000 boete komen te staan, terwijl je in Cyprus 2 jaar achter de tralies kan vliegen.

Sex on the Beach_NL_cocktails en boetes

Soit, bekijk het onderstaande lijstje vooral zelf en bepaal zelf maar of je het risico neemt of niet. Weet dat een hotelkamer huren in elk geval een veilig alternatief is. Of een vakantiehuisje natuurlijk en laat daar Hometogo nu net in gespecialiseerd zijn. Wie weet is er wel een zandbak in de tuin!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Waarom het beter is geen piepjong kuiken in jouw nest te hebben?

Jay-Z, Jason Statham, J-Lo, Mick Jagger, wijlen Hugh Hefner en ondergetekende hoofdredacteur Whatmatters hebben ...

Wetenschappelijk bewezen…waarom wij houden van een mooie billenpartij?

Mannen, bedank Whatmatters! De eerstvolgende keer uw vrouw, lief of maîtresse in een Franse ...

Lepeltje Lepeltje doe je zo!

Mannen, zij staat er zot van! De meeste koppels slapen ook zo in het ...

Hosting door Fraai