Knutsel je eigen flipperkast in elkaar!

Er was een tijd in een ver verleden, toen er nog amper sprake was van spelconsoles dat iedereen aan het flipperen ging. Tegenwoordig – als het nog ergens staat – is het meestal een antiek stuk dat nog amper gebruikt wordt. Flipperen is een beetje gedateerd… Daar willen de kerels achter MAKERBALL echter verandering in brengen!

Maak zelf je flipperkast

Met hun Kickstarter-project hopen ze alvast voldoende funding op the halen voor hun doel: een DIY pinball! Een combinatie van hout en simpele mechaniek moet het voor iedereen mogelijk maken zijn eigen flipperkast in elkaar te knutselen. Wie heeft een PS4 of een Xbox nodig?

makerball09

Afhankelijk van je handigheid – wij liggen er zeker en vast uren aan te klooien – mag je rekenen op 30 of 60 minuten om het frame in elkaar te knutselen. Het enige wat je nodig hebt is een schroevendraaier.

Met wat in de doos zit kan je je kast maken, maar het is aan jou om deze moeilijker, gevarieerder en uitdagender te maken. De hindernissen knutsel je immers volledig zelf! Wil je toch wat mee interactie dan kan je via een app ook je scores delen en het tegen elkaar opnemen. Voor 302 euro haal je de volledige starterkit in huis. Momenteel hebben de jongens nog wat geld nodig, dus heb je interesse steun ze dan!

maxresdefault

Als het meezit heb je tegen november je eigen flipperkast in huis!

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Reparatiekosten iPhone X swingen de pan uit

Aangezien wij kerels zijn die wel van technische snufjes houden en dus ook steeds ...

RhinoWolf, dé tent om met je vrienden op festivals te gaan kamperen

Vergeet het, wij zijn geen jongens die graag kamperen. Niet alleen omdat we wel ...

Met de juiste geur 2017 in!

Wil je ook in 2017 niet naar natte hond geuren, maar zat er in ...