Kamping Kitsch Club pakt uit met een eigen t-shirtlijn!

Ons favoriete festival op betrekkelijk kleine schaal? Doe ons dan Kamping Kitsch Club maar. Lekker margi doen, zonder al dat opgeklopte gedoe: af en toe mag het voor ons! Nu wordt Kamping Kitsch wel steeds groter. Dit jaar komen er namen als good old Willy Sommers, de mannen van Get Ready, Jody Bernal en Rinus & Romina, om er maar enkele te noemen. Gegarandeerd weer een (fout) feestje dus.

18620524_1188463511266056_4451942927528513564_o

Spraakmakende t-shirts

Voor het eerst pakken de rekels achter Kamping Kitsch Club uit met een eigen lijn aan merchandising. Hoe kan je de typische Kamping Fashion nu beter vertegenwoordigen dan met een outfit van het festival zelf? Niet verkleed kom je er immers niet in!

Wil je op de 7de editie op 26 augustus de blitz maken dan is een t-shirt een must have. Ze sloegen voor deze items de handen in elkaar met Pomdeteir, berucht om zijn ludieke patatoeages. De limited edition t-shirts zijn verkrijgbaar in 5 unieke designs en zullen op het festival zelf verkrijgbaar zijn. Wil je ze sneller? Vanaf 16 juni kan je ze ook bestellen via de webshop van Kamping Kitsch.

14138134_937828502996226_7452070992156517301_o

Onze favoriet? Zonder twijfel ‘Tik Tak, elk weekend naar de zak’. Niet twijfelen, bestellen die handel!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Dank u heilige St.Vincents

We geven het toe, normalerwijze zijn we bij Whatmatters de eerste om met nieuwe ...

Antwerp Fashion Festival

Dit weekend is het weer zover! De hoogmis voor fashionable Vlaanderen! Op 2, 3 ...

De Italiaanse flair van Maison D'Longueville

Heren, er gaat weinig boven strak in het pak. We mogen hier op Whatmatters ...

Hosting door Fraai