15.000$ voor een paar witte sneakers…het kan!

U hoort het goed…15.000 dollar om een paar witte, niet eens mooie, schoenen. Het zijn dan ook niet zomaar witte schoenen. Het gaat hier om uiterst zeldzame exemplaren die de status van vintage collectors item mogen dragen.

Even terug in de tijd. Apple, wie anders, ontwierp exclusieve witte sneakers die uitsluitend door de werknemers van het bedrijf werden gedragen. Ver voor iemand witte sneakers als cool kon beschouwen, liep iedereen binnen het bedrijf dan ook begin jaren ’90 op witte sloffen met een gekleurd appeltje. Van bedrijfsidentificatie gesproken.

Nu zijn ze zo zeldzaam geworden dat Apple-verzamelaars er tot 15.000 dollar per paar veil voor hebben. Goed zot als je het ons vraagt.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_64db

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

In bad met de nieuwe sneakers van A Bathing Ape

Bij Whatmatters willen we het wel eens hebben over een ravissante babe, maar vergis ...

Pure online luxe!

Luxe, we geraken er niet over uitgepraat bij Whatmatters. Vaak snuisteren we dan ook ...

De Clean IC van Santoni: zomer in je schoenenkast!

Ok, het wordt nog barkoud deze week en de winterboots kunnen nog niet in ...

Hosting door Fraai