Trailnest: Monteer gewoon een hangmat bovenop je auto!

gewoonvoorhem-hangmat-6

Wij zijn geen kampeerders. Als wij met onze redactie met heel ons ‘hebben en houwen’ op roadtrip gaan, zijn wij vooral blij dat we bij aankomst een proper bed en ontbijt geregeld hebben. Met andere woorden, wij gaan op hotel! Zo zijn we dan. Nu we onze Duitse cabrio hebben ingeleverd voor een Duitse SUV hebben we ook wat meer plaats om wat gadgets mee te ritsen die ons wel wat kunnen bijstaan in onze roadtrip. Een hangmat om bovenop je wagen te monteren bijvoorbeeld.

De TrailNest hangmat kan je heel makkelijk bovenop je auto monteren. Het enige wat je nodig hebt zijn dakdragers, aangezien de hangmat daarop steunt. En laat dat nu net een voordeel zijn van een SUV tov een cabrio. We konden vroeger mits dak open al in blote hemel overnachten, nu doen we het zelfs gewoon heel comfortabel!

 

Tags:

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Nooit meer kreuken met de Shirt Safe!

Regelmatig op pad voor je job of een frequent flyer, dan ben je vast ...

Pimp Your PS4!

Staat er ondertussen een PlayStation 4 te blinken naast je 4K UHD flatscreen? Het heeft ...

Whatmatters ging aan het lopen met de Tom Tom Runner 3

Sporten, het komt er veel te weinig van, altijd druk, druk, druk. Gelukkig krijgen ...