Erotische club La Contessa opent de deuren in discotheek Versuz (nsfw)

De Versuz in Hasselt kent iedereen toch? Je weet wel de geweldige discotheek net naast Plopsa Indoor, waar best wel wat fijne feestjes doorgaan. Wist je dat sinds kort ook La Contessa in hetzelfde gebouw huist? Een erotische club waar het er wat heter aan toegaat. Gert, hou de kinderen binnen!

tgtm-eyes-wide-shut-07

Erotic clubbing

Afgelopen weekend werd deze erotische club in het grootste geheim geopend. Zelfs uw redactie was jammer genoeg niet op de hoogte. Schaam jullie organisatie! In de vroegere Asparaguus – het restaurant waar Guus wel eens volledig door het lint ging – vind je nu dus La Contessa. In deze ruimte zullen in de toekomst erotische feestje georganiseerd worden die exclusief toegankelijk zijn voor leden.

tgtm-eyes-wide-shut-08

Dit weekend wat het thema het volstrekt onoriginele ‘Eyes wide shut’, maar dat kon de pret vast niet drukken. Maskers all over the place dus! Volgens Yves Smolders, de uitbater van de Versuz, staat dit concept wel volledig los van de discotheek. Per ongeluk verdwalen tijdens een avondje stappen lijkt dus alvast geen optie, al lijkt een loffelijke poging wel het minste wat we kunnen ondernemen.

banned-movies-sexuality-33

Meer informatie hebben we tot nu toe nog niet kunnen bemachtigen, maar bevriende swingers zijn alvast gecontacteerd en hebben op hun communiezieltje beloofd ons op de hoogte te houden. Uiteraard proberen we zo snel mogelijk zelf een uitnodiging te bemachtigen. Een nieuwe club moet gewoonweg gereviewd worden. We doen het voor onze lezers!

tgtm-eyes-wide-shut-02

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Boek nu al je ticketje voor AfrikaBurn 2018!

Fan van Zuid-Afrika? Terecht als je de verhalen mag geloven. Prachtige natuur, wilde dieren ...

MAD FOX, Een nieuwe vette club in Amsterdam!

Sorry voor onze Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes…we hebben het even gehad met Amsterdam.  Een ...

Shhhhtttt… Secret Sonday

Bij Whatmatters houden we wel van een feestje op tijd en stond, alleen begint ...

Hosting door Fraai