5 zaken die jij doet en elke vrouw haat!

Je doet het elke dag en vrouwen haten het! Ze zullen het je misschien niet vertellen, maar onze oren worden van de kop gezaagd. Dus lees alsjeblieft onderstaande puntjes en doe er wat aan. Wij willen wat rust rond ons hoofd en we bewijzen jullie nog een dienst ook. Vrouwen zijn niet de makkelijkste wezens, maar stap voor stap werken we aan een handleiding die beter is dan die van IKEA!

Je gedachten zitten elders

Je mag dan wel fysiek aanwezig zijn, je gedachten zitten op een veel betere of op zijn minst toch een heel andere weide. Geloof ons dat een vrouw het feit haat dat je niet luistert. Zij vindt elk gesprek belangrijk, ook de meer futiele babbels… Ze vindt je onvolwassen, egoïstisch en ervaart een gebrek aan respect als je niet je volledige aandacht schenkt. Zorg dat jij niet dat soort kerel bent.

Je zoekt de aandacht te veel op

Wederom geloof ons, niets vervelender dan een kerel die altijd in de belangstelling wil staan en het laatste woord wilt hebben. Opdringerigheid wordt ook matig geapprecieerd, we geven het maar mee. Vrouwen hebben vervolgens ook geen nood aan mannen die veel weg hebben van een drama queen.

Je bent vreselijk wispelturig

Zorg dat je een plan hebt en voer dat vervolgens uit. Wees niet de besluiteloze zak die ze haat, je bent geen watje. Bepaal wat je wil en houd je daaraan vast, zo simpel is het. Alsnog kan je dan op je bek gaan, maar dat vindt ze veel minder erg dan passief alles ondergaan.

angry

Je begrijpt haar behoeften niet

Nee je hoeft geen gedachten te kunnen lezen, maar een minimaal aanvoelen van wat ze wil en waar ze nood aan heeft is wel wenselijk. Begrijp je haar alsnog voor geen meter, wees dan op zijn minst begripvol en empathisch. Vertel haar in geen geval dat ze zich aanstelt. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Je hebt geen idee hoe je haar moet behandelen

Je beroepen op het feit dat je geen verstand hebt van relaties brengt geen zoden aan de dijk. Leer zo snel mogelijk hoe het er in een relatie aan toegaat, want anders is ze voor je het weet weer voorbij.

a1260-1024x898

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Ola, wij gaan voor granola

Of we gezonde jongens zijn bij Whatmatters?  Laten we dat even in het midden ...

Once: daten op basis van je hartslag

Vergeet Tinder! Hebben we nu je aandacht? Mooi zo! Er is immers een nieuwe ...

Omdat wij wel van rebellen houden

Pink Rebel, een blog met gevoel De kans dat wij bij Whatmatters afsteven op ...

Hosting door Fraai