Alle clichés met succes bevestigd in beachbar Smokey Jo's Cantina!

Elke zomer is het weer feest in en rond Brouwerij De Koninck. Het lijkt alsof de zon, nog meer leven met zich meebrengt op deze site, die ooit het einde nabij was. Zo vervelt deze zomer Smokey Jo’s Garage tot Smokey Jo’s Cantina, een gegarandeerd succes!

Baywatch!

18951414_1192856060837536_133414343018088129_n

Deze zomerbar vind je in de binnentuin van de brouwerij. Waar het thema vorig jaar meer hilbillie was, kan je er dit jaar beachboys en –girls tegen het lijf lopen. Palmbomen, wit zand, een lifeguard tower en Baywatch redders, moet het meer zijn? Tot en met 3 september kan je hier komen zonnekloppen en genieten van al het lekkers dat de site te bieden heeft.

SJC_Opening_17-06-09_33

Ga de Mexicaanse en Californische vibe opsnuiven en geniet van de relaxte deephouse. Het familiegebeuren staat hier centraal, dus ook met kleine koters ben je er van harte welkom. Ideaal voor de Whatmatters redactie dus. De plek mag dan wel alle clichés van een beachbar bevestigen, maar is daar dan iets mis mee?

Cocktails, bier en Mexican food

In het selfservice restaurant vind je voornamelijk Mexicaanse gerechten en typische Californische lekkernijen al dan niet met een Aziatische toets, denk: Burrito’s, taco’s en California rolls. De bartenders van The Dirty Rabbit zorgen ervoor dat je ook qua vocht niets tekort komt. Bij regen is er trouwens een overdekt paviljoen, zodat je niet naar huis hoeft te vluchten.

SJC_Opening2_17-06-09_05

15 juni zwaaien de deuren open van de Cantina en de bar is gesloten op dinsdag en woensdag. De andere weekdagen kan je er vanaf 17u terecht en op zondag vanaf 12u. Meer weten? Neem een kijkje op de website!

SJC_Opening_17-06-09_26

SJC_Opening_17-06-09_09

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De Kleine Zavel kaapt titel 'Beste Restaurant' weg op Hospitality Awards

De Post, het zijn knoeiers… althans daar gaan we toch vanuit. Ongetwijfeld hebben ze ...

Helemaal door het dak in Floor 17

Dat we geregeld wel eens een kijkje gaan nemen bij onze noorderburen weten trouwe ...

Niet slim! Matrassen verraden selectie Rode Duivels!

Iets wat wij al lang wisten…matrassen zijn nooit echt intelligent gebleken… Maar we hebben ...

Hosting door Fraai