2 rugzakken om mee uit te pakken!

Festivals, tripjes naar het strand, een pretpark met de kids, af en toe en vooral in de zomer is een rugzak onontbeerlijk. De tijd dat die allemaal spuuglelijk waren is gelukkig gepasseerd en heel wat hippe merken brengen stijlvolle en comfortabele exemplaren op de markt. Wij pikten er 2 labels uit, waar je deze zomer mee op pad kan zonder je te schamen!

TruBlue

TruBlue-3

Het Canadese label TruBlue brengt niet alleen stijlvolle rugzakken op de markt, ze zijn ook nog eens stevig. In het ongerepte Canada is een rugzak tijdens een stevige trektocht natuurlijk een must en al die kennis is verwerkt in deze tassen. Een subtiele vintage stijl met oog voor detail typeert de modellen. Ze wegen amper wat, zijn zowel in klassieke als frissere kleuren verkrijgbaar en je kan heel wat meenemen. Uiteraard is er een apart laptopvak voorzien wat voor ons natuurlijk onmisbaar is. Je kan deze rugzakken online bestellen en je hebt er al eentje vanaf € 49,99, wat echt geen geld is voor deze kwaliteit.

 

TruBlueTheOriginal-overviewbanner

Verrty

18485349_1372271186182689_1324794496989531054_n

Ben je meer voor strak en minimalistisch dan zullen de neoprene rugzakken van Verrty eerder je ding zijn. Deze fabrikant – gespecialiseerd in beachwear – wierp zich op de rugzak en pakt uit met een wel heel bijzonder design. Of je er nu de stad mee induikt of naar het strand gaat, de rugzakken van Verrty vormen steeds een eyecatcher. De harde buitenkant beschermt je materiaal, de stof is waterdicht en je kan er heel wat in kwijt. Zit je zak na een dagje strand vol zand dan rits je de onderkant open en kan je dit super makkelijk verwijderen. Handig! Online kost dit bijzonder exemplaar normalerwijze € 100, maar vonden de Verrty nu bij Decovry van € 79. Als je er dan toch eentje nodig hebt voor van de zomer, wees er dan snel bij!

15123061_1193206974089112_4370403134594920891_o

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Een vliegtuig voor alle terreinen: land, water en sneeuw!

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Mega Mindy, het zal ons worst ...

Whatmatters gaat met de Thule Subterra op pad!

Terwijl Jens zijn laatste dagen in Ibiza spendeert, is hij ongetwijfeld al op zijn ...

The Cut Buddy: geniaal in zijn eenvoud …

Soms bots je op een gadget waarvan je denkt: godverdomme, had ik dat maar ...

Hosting door Fraai