Win een super leuk Vaderdag wijnpakket met gegraveerde glazen

Yep, de belangrijkste dag van het jaar komt er weer aan: Vaderdag. Uiteraard kunnen we onszelf in de bloemetjes zetten en verwennen met een leuk cadeau, maar we doen dat liever bij anderen. Dus, hoewel we stiekem uiteraard rekenen op een cadeautje van de kroost – netjes gekocht door de vriendin natuurlijk – gingen we zelf ook op zoek naar een cadeautje voor onze vaders.

Keuze in overvloed

Dat vonden we ook dit jaar weer bij Yoursurprise.nl. Waarom het moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Je vindt er heel wat leuke cadeautjes op een rijtje, die je heel simpel kan bestellen en je geen fortuin kosten. Bovendien kan je al deze cadeautjes ook nog eens personaliseren met de naam van je vader. De naam van een volstrekte vreemde kan overigens ook of gewoon die van jezelf, jij beslist.

Omdat we nu al voor het 2de jaar op rij bestellen, weten we dat dat proces vlot verloopt en dat de spulletjes netjes thuis worden afgeleverd. Waarom weer en wind trotseren, als je het gewoon aan je deur afgeleverd kan krijgen. Voor de lezers met keuzestress, gewoon op de banner met de selectie Vaderdagcadeaus klikken!

smokey-goodness-kookpakket

Onze selectie

Ook dit jaar was deze keuze weer niet evident. De volgende 3 items haalden onze shortlist:

  • Smokey Goodness BBQ Boek
    Bestaat er iets mannelijkers dan een bbq’en? Bovendien weten we het wel te appreciëren als vader aan het grillen gaat. Het scheelt ons alvast veel gedoe!
  • Lederen iPad hoes
    Een eigen gepersonaliseerde lederen sleeve voor de iPad, dat is natuurlijk punten scoren. Tegenwoordig is zijn ze toch onafscheidelijk en dan kan je de tablet maar beter in stijl meenemen.
  • Wijnpakket met gegraveerde glazen
    Een glaasje wit, rood of rosé smaakt altijd en met de gegraveerde wijnglazen kun je je ook al niet meer van glas vergissen.

ipad-air-2-hoes-leer-bruin

Uiteindelijk – we kennen onze vaders – kozen we natuurlijk voor een fijn flesje rosé, met 2 gegraveerde glazen. We hebben dezelfde genen en er gaat weinig boven een goed glas wijn. Met plezier drinken we een glaasje mee!

Win ook een leuk wijnpakket

Nu zijn we gevers bij Whatmatters en al zeker met dagen als deze, dus verwennen wij niet alleen onze vaders, ook jij maakt kans op een leuk cadeautje. Of je het vervolgens aan je vader geeft of niet, dat bepaal je zelf. Wil jij ook kan maken op een fles rosé met 2 gegraveerde wijnglazen, like dan onze Facebook wedstrijd. Wees er snel bij, we hebben er maar eentje weg te geven! 

wijnpakket-met-wijnglazen-luc-pirlet-syrah

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Topgeluid in zakformaat: Rockbox Slice Fabriq

Op zoek naar een keurig klein speakertje voor thuis of naast het zwembad? Een ...

RADO HyperChrome Ultra Light

Strak en minimalistisch is daar iemand op tegen? Dat moet ook RADO gedacht hebben, ...

Belgisch label recycleert plastiek in stijlvolle zwemshorts

Kijk, daar hebben we allemaal wat aan! Plastiek is alomtegenwoordig. Zijn het onze ministers ...

Hosting door Fraai