Op deze leeftijd heb je de beste seks…

De beste tijd om te vogelen? Dag en nacht! De beste leeftijd om te vogelen? Dat moest even onderzocht worden! We zouden bijna zeggen zoals bij gezelschapsspelletjes van 8 tot 88, maar dat is een beetje ziek.

Elke 20’er denkt van zichzelf dat hij een Italiaanse dekhengst is en kan blijven gaan, maar is dat ook de leeftijd waarop seks het best is? Een recente studie toonde aan bevroeg 50’ers en 60’ers over de leeftijd waarop zij het gevoel hadden dat ze seksueel het best presteerden. De antwoorden waren op zijn minst verrassend te noemen.

Lovers

Het betere vogelwerk blijkt namelijk rond je 40ste te gebeuren. Een nieuwtje dat op de Whatmatters redactie op luid gejuich en een bescheiden vreugdedansje werd onthaald. Volgens het onderzoek blijk je op 46-jarige leeftijd de beste seks te hebben. Net wanneer de meeste mannen hun midlife-crisis achter de rug is dus.

Let wel, wij garanderen dit niet, steken er onze handen niet voor in het vuur en zweren er nog minder eden op. In elk geval voor iedereen die al wat ouder aan het worden is, er is dus best nog wel wat om naar uit te kijken! De komende 10 jaar werken wij er alvast naar toe!

026b0fc03125cddbc272d9469cb86ce8

Bron: Men’s Health

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Heerlijk relaxen in Roeselare

Wellness is ons niet vreemd. Geregeld dompelen we ons met plezier onder, en laten ...

Mandy Ronda: deze sexy seksuologe verwent ons wekelijks met een column!

Bij Whatmatters hechten we veel belang aan de mening van vrouwen, en al zeker ...

De ochtendrituelen van succesvolle mensen

Succesvolle mensen beginnen fit aan de dag. Meer nog, heel vaak beginnen ze ook ...