Culinair leven in de brouwerij: BREW and STEW


3339_display
Weet je nog niet wat doen volgend weekend? Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen (2018) pakt op 17 en 18 juni uit met een smakelijke nieuwkomer: BREW and STEW. Deze culinaire happening zet de brouwerij, het belevingscentrum en al haar aanwezige ambachten centraal in een totaalhappening. Met het nieuwe foodfestival zet De Koninck de poorten wagenwijd open voor de nabije omgeving én ook richting het grote publiek. Om hen zo de bruisende site in een fijne muzikale ambiance te laten ‘her’ontdekken.

Waarom uitpakken met BREW and STEW? Omdat Stadsbrouwerij De Koninck naast het vertrouwde aanbod graag inzet op extra activiteiten om haar mini-dorp nog meer te laten leven. Om ook de buurt steeds nauwer te betrekken. En om bovendien mensen die nog niet kwamen proeven, kijken en beleven eens tot daar te krijgen en kennis te laten maken met al het lekkers dat ‘on the spot’ op de wereld wordt gezet.
BREW and STEW bouwt de brouwerijstraat om tot een mini-festival en serveert er een verrukkelijk stoofpotje met als basisingrediënten: bieren van De Koninck en Duvel Moortgat, top-food en andere culinaire verrassingen gebonden met een stevige muzikale saus. Ideaal om te combineren met een interactieve tour in de brouwerij en een bezoekje aan de deelnemende shops of de pop up Smokey Jo’s Cantina waar het zomerseizoen op 9 juni losbarst.
Tijdens BREW and STEW valt er in en rond Stadsbrouwerij De Koninck dus overal wel iets te ‘lekkerbekken’.
Zijn al zeker van de partij:
– The Butcher’s Store,
– Kaasaffineurs Van Tricht
– Jitsk Chocolats
– Minestrone
– Ons Logisch Voedsel
– Black Smoke
– Foodtruck Pomme Puur
Dus met zijn allen naar BREW and STEW, Stadsbrouwerij De Koninck, zaterdag 17 juni (12u-22u) en zondag 18 juni (12u-20u).
Meer info via www.dekoninck.be 
Brew&Stew-3

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Fashion meets ecology

Stellen dat we groene jongens zijn bij Whatmatters, zou de waarheid stevig geweld aan ...

GETEST: 11u in de ochtend is het ideale uur voor een biertje!

Geloof het of niet…zij die er prat op gaan geen bier te drinken voor ...

Op de koffie bij Den Doktoor

We landen vandaag in Meerhout, of Merret onder de locals. Grenzend aan Tom Boonen-land Mol, Balen ...

Hosting door Fraai