Heerlijk vintage die SEED TURNTABLE

Hou je van vintage? Snak je naar de tijd dat een platenspeler nog het hebbeding was? Dan is de SEED TURNTABLE wel een heel leuk gadget voor in je woonkamer. De nostalgie druipt er af, terwijl de technologie toch hedendaags is. En het toestel ziet er ook nog eens verdomd goed uit.

Hedendaagse nostalgie

seed-hi-fi-turntable-stereo-system

Niet alleen biedt de Seed een geweldig geluid, je kan ook wireless streamen. Het leuke vintage design en het feit dat je er ook nog effectief vinyl platen mee kan draaien, geven het toestel nog wat extra cachet. De speaker is overigens geïntegreerd in het apparaat, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken.

seed-turntable-designboom1800

2 tweeters en 4 woofers zorgen ervoor dat dit beestje maar liefst 70 W blaast, wat ruim voldoende is om het huis te vullen met een glasheldere sound.

De Seed, inclusief afstandsbediening, rubberen mat voor de vinylplaat en de app voor de smartphone haal je nu via Kickstarter in huis voor 379 dollar. Wat ons redelijk schappelijk lijkt voor een echte eyecatcher in je interieur of je bureau. Er is al ruim voldoende funding, dus al je nu je bestelling plaatst mag je je platenspeler verwachten tegen augustus. Wij zijn alvast fan!

seed-turntable-system-min

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Marvel-fans opgelet! Hier is de Spiderman watch!

Maar voor je denkt dat je deze effe kan aankopen bij de plaatselijke juwelier…het ...

De machtige customized bikes van Republic Dutch

Nu de lente weer bijna in het land is en we onze wielerhelden elk ...

De Commodore 64 komt terug!

Bon, kids geboren in de 70’s of begin 80’s…ga even zitten en denk terug ...

Hosting door Fraai