Heerlijk vintage die SEED TURNTABLE

Hou je van vintage? Snak je naar de tijd dat een platenspeler nog het hebbeding was? Dan is de SEED TURNTABLE wel een heel leuk gadget voor in je woonkamer. De nostalgie druipt er af, terwijl de technologie toch hedendaags is. En het toestel ziet er ook nog eens verdomd goed uit.

Hedendaagse nostalgie

seed-hi-fi-turntable-stereo-system

Niet alleen biedt de Seed een geweldig geluid, je kan ook wireless streamen. Het leuke vintage design en het feit dat je er ook nog effectief vinyl platen mee kan draaien, geven het toestel nog wat extra cachet. De speaker is overigens geïntegreerd in het apparaat, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken.

seed-turntable-designboom1800

2 tweeters en 4 woofers zorgen ervoor dat dit beestje maar liefst 70 W blaast, wat ruim voldoende is om het huis te vullen met een glasheldere sound.

De Seed, inclusief afstandsbediening, rubberen mat voor de vinylplaat en de app voor de smartphone haal je nu via Kickstarter in huis voor 379 dollar. Wat ons redelijk schappelijk lijkt voor een echte eyecatcher in je interieur of je bureau. Er is al ruim voldoende funding, dus al je nu je bestelling plaatst mag je je platenspeler verwachten tegen augustus. Wij zijn alvast fan!

seed-turntable-system-min

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Komt Android oprichter met een iPhone killer?

Dit zou zo maar eens kunnen! Andy Rubin was een van de oprichters van ...

Overal snel een fijne espresso zetten: Simpresso

Dat we een zwak hebben voor koffie in alle mogelijke vormen, meer nog dat ...

iPhone of MacBook van steen? Het kan!

Hippe jongens we zijn, bellen we met een iPhone7 en zeulen we half West-Europa ...

Hosting door Fraai