Heerlijk vintage die SEED TURNTABLE

Hou je van vintage? Snak je naar de tijd dat een platenspeler nog het hebbeding was? Dan is de SEED TURNTABLE wel een heel leuk gadget voor in je woonkamer. De nostalgie druipt er af, terwijl de technologie toch hedendaags is. En het toestel ziet er ook nog eens verdomd goed uit.

Hedendaagse nostalgie

seed-hi-fi-turntable-stereo-system

Niet alleen biedt de Seed een geweldig geluid, je kan ook wireless streamen. Het leuke vintage design en het feit dat je er ook nog effectief vinyl platen mee kan draaien, geven het toestel nog wat extra cachet. De speaker is overigens geïntegreerd in het apparaat, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken.

seed-turntable-designboom1800

2 tweeters en 4 woofers zorgen ervoor dat dit beestje maar liefst 70 W blaast, wat ruim voldoende is om het huis te vullen met een glasheldere sound.

De Seed, inclusief afstandsbediening, rubberen mat voor de vinylplaat en de app voor de smartphone haal je nu via Kickstarter in huis voor 379 dollar. Wat ons redelijk schappelijk lijkt voor een echte eyecatcher in je interieur of je bureau. Er is al ruim voldoende funding, dus al je nu je bestelling plaatst mag je je platenspeler verwachten tegen augustus. Wij zijn alvast fan!

seed-turntable-system-min

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Haal de bioscoop in huis

Wij van Whatmatters pikken al wel eens een filmpje mee. Niet te vaak, want ...

Vier Vaderdag in stijl met deze toffe stuff!

6u35…de wekker ging. Een blik op de smartphone leert ons dat het vandaag 19 ...

Vifa Stockholm, Deense deuntjes!

Op zoek naar een stijlvolle speaker en wil je eens wat anders dan de ...

Hosting door Fraai