Heerlijk vintage die SEED TURNTABLE

Hou je van vintage? Snak je naar de tijd dat een platenspeler nog het hebbeding was? Dan is de SEED TURNTABLE wel een heel leuk gadget voor in je woonkamer. De nostalgie druipt er af, terwijl de technologie toch hedendaags is. En het toestel ziet er ook nog eens verdomd goed uit.

Hedendaagse nostalgie

seed-hi-fi-turntable-stereo-system

Niet alleen biedt de Seed een geweldig geluid, je kan ook wireless streamen. Het leuke vintage design en het feit dat je er ook nog effectief vinyl platen mee kan draaien, geven het toestel nog wat extra cachet. De speaker is overigens geïntegreerd in het apparaat, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken.

seed-turntable-designboom1800

2 tweeters en 4 woofers zorgen ervoor dat dit beestje maar liefst 70 W blaast, wat ruim voldoende is om het huis te vullen met een glasheldere sound.

De Seed, inclusief afstandsbediening, rubberen mat voor de vinylplaat en de app voor de smartphone haal je nu via Kickstarter in huis voor 379 dollar. Wat ons redelijk schappelijk lijkt voor een echte eyecatcher in je interieur of je bureau. Er is al ruim voldoende funding, dus al je nu je bestelling plaatst mag je je platenspeler verwachten tegen augustus. Wij zijn alvast fan!

seed-turntable-system-min

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Stijlvol en betaalbaar: Crownarch watches!

Eerlijk, wij zijn de tel kwijt als het op horlogemerken aankomt, maar het zijn ...

Yes, we (JERRY)CAN

Eerlijk bij Whatmatters dachten we dat de jerrycan een stille dood gestorven was. Ja, ...

1000GB gratis opslag? Ja!

Nee, we hadden er nog nooit over gehoord toen de mensen van Stack ons ...