Geef letter One F*ck of One Shit uit!

Nu zijn we bij Whatmatters af en toe best hautaine baasjes, daar bestaat geen twijfel over. Daarnaast spenderen we graag best wel wat roebels aan luxe. Dit doen we bij voorkeur in harde cash, met de credit card of desnoods met bitcoins, als het moet. Maar ook deze ZERO FUCKS munten, passen verbazingwekkend goed bij ons!

6236e0ef3fe7ad222b1fc719ee2d421f_original

Lak aan alles

Het bedrijf Zero Fuck Coins brengt immers een munt uit die je perfect kan uitgeven, als je er nu eens werkelijk geen hol om geeft. Met opdrukken als: “United States of No Fucks”, “Zero Fuck” en “Spin on this”, maak je alvast een duidelijk statement.

Uiteraard ga je met deze munten niet ver lopen, je kan er immers geen fluit mee kopen, maar leuk is het wel. Niet alles hoeft toch nut te hebben, wel? De munten zijn volgens het bedrijf van bijzonder hoge kwaliteit en duurzaam, dus misschien zijn ze toch wel wat waard…

90c61ef447c56ea7674104c90dd16d50_original

Nutteloze munten

Dit moet één van de meest nutteloze, maar ook meest leuke projecten zijn die we al gezien hebben op Kickstarter. Er is al ruimschoots voldoende funding opgehaald en in juli worden je muntjes tegen omgerekend 5 dollar het stuk, netjes bij je thuis geleverd. Begin maar alvast leuke dingen te verzinnen die je er mee gaat doen!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Met deze gun ben jij ‘Dronebuster’

Ben jij het laatste hebbedingetje van jouw buurman ook beu? Komt hij stiekem met zijn ...

Whatmatters verrast door YourSurprise

  We geven het toe, we zouden teleurgesteld zijn. Nu de zoon van onderstaande ...

De nightlynx: een bril voor nachtraven en dj’s

Een bril die je ’s nachts opzet en op maat gemaakt is van chauffeurs, ...

Hosting door Fraai