De zomerse armsnoepjes van Danish Design

Met Deens design zit je in principe altijd goed, dat illustreren de horloges van Danish Design nog eens. Zonder dat je een rib uit je lijf kwijt bent, hang je een mooi polshorloge om. Stijl hoeft helemaal geen fortuin te kosten.

IQ51Q1217

Uniseks

Deze Deense rekels lanceerden recent 2 nieuwe uniseks modellen en nieuw model specifiek voor de man. De 1219 Series is een minimalistisch uurwerk, dat vrij robuust overkomt met zijn metalen kast van 39 mm. Het bandje is verkrijgbaar in zwart, blauw of bruin en voor 169 euro hoef je niet te twijfelen. De 1217 Series oogt dan weer wat frivoler, met een mat zwarte wijzerplaat of marmer. Dit horloge oogt best wel chic met zijn zwarte bandje en stiksels. Deze hang je rond je pols voor 149 euro.

1219-IQ68Q1219_Special

Wat groter voor de man

Het laatste nieuwe model de 1233 Series is er uitsluitend voor mannen. Het gaat om een stijlvol, modern, multifunctioneel horloge in een stalen kast van 40,5 mm. De wijzerplaat is beschikbaar in het zilver, antraciet of zwart. Het bandje is dan weer verkrijgbaar in zwart leder of gemaasd staal. De prijs schommelt afhankelijk van de afwerking tussen de 169 en de 179 euro.

1233-IQ12Q1233_Special

Ben je op zoek naar een nieuw zomers horloge, zonder een aanslag te plegen op je vakantiebudget? Dan kan je je met deze klokjes alvast geen buil vallen!

FacebookInstagram

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Not-Another-Bill

Verrassingen we zijn er dol op bij Whatmatters in tegenstelling tot verassingen, vergis jullie ...

Moto Z2 Play, concurrent voor iPhone?

Als we de prijs-kwaliteitverhouding even bekijken, denken we alvast van wel. Nadat wij voor ...

Kijk het leven door de N°69 bril van Dennis Black Magic Eyewear

We brachten onlangs de revival van Dennis Black Magic. Hij vertelde ons toen zijn ...