De ultieme privéjet? De Infinito Pagani!

Nee, wij kunnen het niet betalen, maar als we het ooit kunnen, maakt de Infinito Pagani een goede kans. Over wat we het in godsnaam hebben? Een ultra luxe privéjet natuurlijk!

Luxe & stijl

De relatief onbekende autofabrikant Pagani ging een samenwerking aan met Airbus en dat resulteerde in een wel heel fijne privéjet. Het Italiaanse automerk mocht zich volledig uitleven in het interieur van het vliegtuig en dat merk je. Alles in de privéjet – waar 8 mensen comfortabel een plaatsje in vinden – ademt luxe en stijl uit.

infinito4-manify

De verschillende ruimtes in het vliegtuig worden van elkaar gescheiden door glazen wanden. Je vindt in dit vliegtuig een lounge, bioscoop, keuken en eetruimte. Voor de krasloten zal je wel zelf moeten zorgen! Accenten van hout, leer en koolstofvezel zorgen voor de feel van een sportwagen.

pagani-infinito-vliegtuig-3-e1495553784322

Vliegen in een cabrio

De blikvanger van het toestel? Het plafond! Daar worden immers beelden op geprojecteerd van de lucht, zodat het lijkt of je in een cabrio vliegt. Het zou alvast een gevoel van ruimte en vrijheid geven en ook minder vliegangst. Of het werkt, daar steken we onze handen niet voor in het vuur.pagani-infinito-vliegtuig-6

Deze jet kan 15 uur non-stop vliegen zonder bij te tanken en daarmee kom je al een heel eind. Wat al die luxe moet kosten? Voor slecht 99,5 miljoen dollar stal je dit pareltje in je hangar op het vliegveld. Het is eens wat anders dan vliegen met Ryanair!

pagani-infinito-vliegtuig-2

Bron: Manners

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Dagboek in Ibiza: Dansen dansen dansen

Dag Señorita Chica, Wie Ibiza zegt, ademt bijna gelijktijdig het woord feesten uit. Ook ...

4 Italiaanse traiteurs die het ontdekken waard zijn

Onze favoriete keuken? Niet evident, maar de Italiaanse zit ongetwijfeld in onze top 3. ...

5 rijke rakkers op Instagram

Heb je wat roebels te spenderen? Dan smijt je dat op Instagram natuurlijk, zo ...