De ultieme privéjet? De Infinito Pagani!

Nee, wij kunnen het niet betalen, maar als we het ooit kunnen, maakt de Infinito Pagani een goede kans. Over wat we het in godsnaam hebben? Een ultra luxe privéjet natuurlijk!

Luxe & stijl

De relatief onbekende autofabrikant Pagani ging een samenwerking aan met Airbus en dat resulteerde in een wel heel fijne privéjet. Het Italiaanse automerk mocht zich volledig uitleven in het interieur van het vliegtuig en dat merk je. Alles in de privéjet – waar 8 mensen comfortabel een plaatsje in vinden – ademt luxe en stijl uit.

infinito4-manify

De verschillende ruimtes in het vliegtuig worden van elkaar gescheiden door glazen wanden. Je vindt in dit vliegtuig een lounge, bioscoop, keuken en eetruimte. Voor de krasloten zal je wel zelf moeten zorgen! Accenten van hout, leer en koolstofvezel zorgen voor de feel van een sportwagen.

pagani-infinito-vliegtuig-3-e1495553784322

Vliegen in een cabrio

De blikvanger van het toestel? Het plafond! Daar worden immers beelden op geprojecteerd van de lucht, zodat het lijkt of je in een cabrio vliegt. Het zou alvast een gevoel van ruimte en vrijheid geven en ook minder vliegangst. Of het werkt, daar steken we onze handen niet voor in het vuur.pagani-infinito-vliegtuig-6

Deze jet kan 15 uur non-stop vliegen zonder bij te tanken en daarmee kom je al een heel eind. Wat al die luxe moet kosten? Voor slecht 99,5 miljoen dollar stal je dit pareltje in je hangar op het vliegveld. Het is eens wat anders dan vliegen met Ryanair!

pagani-infinito-vliegtuig-2

Bron: Manners

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Ijsjes met alcohol, GOD bestaat!

Ik geef het toe ik heb al meermaals getwijfeld: een extra glaasje alcohol of ...

Voor de echte (fijn)proevers!

Tegen een proeverij zeggen we zelden tot nooit nee bij Whatmatters: als we tijd ...

The Royal Snail Hotel of all places…

De Walen, het klinkt als een exotische soort en dat is het ook, meer ...

Hosting door Fraai