Apple pakt uit met een stevig nieuw Pro gamma!

We geven het toe: wij zijn fan! Zonder Macbook Pro zijn we verloren en zouden deze stukjes veel moeilijker tot stand komen. We zijn dan ook zij blij als een kermisvogel, dat deze week een nieuwe reeks toestellen werd aangekondigd. Zo weten we weer waarom we werken.

Een heel nieuw gamma

Met een nieuwe iMac Pro, Macbook Pro en Ipad Pro is er in elk geval voor elk wat wils. Het nieuwe iMac pro werkstation beschikt over een 27-inch Retina 5K-display, een Intel Xeon-processor met maximaal achttien cores en een grafische verwerkingscapaciteit van maximaal 22 teraflop. Het is geschikt voor grafische toepassingen, zoals het maken van virtual reality (vr)-content en 3D-rendering in realtime. Wie weet wat we jullie in de toekomst nog kunnen voorschotelen.

apple_imacpro_01 new_2017_imac_pro_accessories

Ook de iMac Pro kreeg een stevige upgrade en is voortaan ook in space grey verkrijgbaar. De hardware is al even indrukwekkend en ook hier vormt het maken van 3D-rendering geen enkel probleem. Tegen december moet dit beest in de rekken liggen voor het pittige prijskaartje van € 5.000. Misschien toch geen spek voor onze bek…

Ook een nieuwe iPad

Wat wel moet kunnen is de nieuwe Ipad Pro. Deze krijgt een schermdiagonaal van 10,5-inch mee, een krachtigere processor en dezelfde camera als in de iPhone 7. Zie je het toch nog groter? Er is ook een model met een scherm van 12,9-inch.

b-apple-c-20170607

Een gloednieuwe speaker

Naast deze gekende producten werd er ook nog een gloednieuw product voorgesteld: de HomePod. Met deze slimme speaker beschik je over een geweldig geluid, maar kan je ook zoekopdrachten uitvoeren en muziek bedienen.

BN-TS685_201706_G_20170605152720

Deze nieuwe speaker gaat 350 dollar kosten, maar er is nog niet geweten wanneer deze naar België komt.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hosting door Fraai