5 mannentrends die vrouwen (stiekem) haten

Smaken verschillen, gelukkig maar of iedereen liep in hetzelfde rond en dat zou mode best eentonig maken. Nu is het wel zo dat de meeste mannen gewoontediertjes zijn en slaafs de laatste trends volgen, maar willen de vrouwtjes dat wel? Wij spraken met een aantal ravissante exemplaren en vroegen op de vrouw af, welke trends ze eigenlijk verafschuwen. Heren, hou er rekening mee, zeker als je nog single bent!

1. Een diepe V-hals

Nu kan je in principe met een t-shirt weinig fout doen, maar een heel diep uitgesneden v-hals is riskant, héél riskant. Met dit t-shirt kies je heel bewust om je al dan niet harige borst aan de wereld te tonen. Een keuze die veel vrouwen, haar of niet, matig weten te appreciëren. Enkel een dikke, gouden ketting kan de zaak nog erger maken!

men-deep-v-neck-8

2. Enorme (hipster) baarden

Stoppels maken sexy, dat is wetenschappelijk bewezen, maar een enorme baard is meestal wat te veel van het goede voor de vrouwtjes. Op den duur heb je meer weg van een dakloze, dan van een aantrekkelijke, viriele kerel. De meeste vrouwen moeten niet weten van een onverzorgde baard!

rehost2016913fe8ea039-7fdc-4d04-8ef1-d781b9d52c9d

3. Een tank top

Loop je in je boxershort rond? Waarom dan wel in een tank top? Dit is ondergoed en het zou ten strengste verboden moeten worden dit op een andere manier te dragen. Zelfs al is het bloedheet, je gaat nooit enkel en alleen met een ‘marcelleke’ als bovenstuk buiten.

HT1FQq1FMJbXXagOFbXY

4. Te strakke jeans

Als je ballen werkelijk geen lucht meer krijgen en 2 vrienden een half uur aan je broekspijpen moeten trekken om ze uit te krijgen, dan is je denim te strak. Skinny jeans zijn voor vrouwen en dat vinden ze zelf ook.

2015-01-09-russellbrandlowres

5. Te korte shorts

Te korte shorts ogen ronduit belachelijk volgens vrouwen. Dit is minstens even erg als een te smalle jeans! Het grootste drama? Een te korte witte short! Kies altijd voor een short die tot net boven de knie valt: een gouden regel!

3a22e684378999685d953b17046acd79

Bron: Gentleman’s Journal

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

BELGIAN BRAND l Black and Gold

Maxim Sion en Nicolas Maes zijn het levende bewijs dat in zee gaan met ...

Monar viert zijn 50ste verjaardag met exclusieve collabs!

MONAR, wie kent de gekende modeketen niet? Meer nog, we interviewden al eens een ...

Laat de zon maar komen!

Niet dat je ze in België bijzonder veel nodig hebt, maar met een zonnig ...

Hosting door Fraai