Op een Saterno longboard de stad door

De meeste van onze lezers kennen ongetwijfeld skateboarding, maar er is ook nog een variant met iets grotere borden: longboarding. De borden bieden wat meer stabiliteit, zijn beter geschikt om wat langere afstanden mee af te leggen. Cruisen door de stad is dan ook zeker en vast een optie met deze boards. Een label dat je dan aan een uitstekend board kan helpen is SATERNO.

71fobeVAKoL._SL1100_

We gaan je de varianten besparen, maar elk board van Saterno is gemaakt van 7 lagen Canadees esdoornhout en hebben stuk voor stuk een uniek design.

61G6ogW3UrL._SL1100_

Ben je op zoek naar een betaalbaar longboard om een eerste keer op pad te gaan en te kijken of deze manier om je door de stad te verplaatsen je ligt, dan is zijn de boards van Saterno zeker een valabele optie. Al vanaf 149 euro schuif je een piekfijn board onder je voeten. Ongetwijfeld trek je de nodige aandacht en je bent nog eens snel ter plaatse ook.

Saterno-Longboard-37_-Drop-Through-Skateboard-1

Bestellen kan hier!

 

 

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Bangelijke burgers!

De 6 favoriete Burger restaurants van Whatmatters Uiteraard is er niet mis met de ...

Wijntips van de redactie

Bij whatmatters drinken graag een glaasje en wel meer dan 1 ook. Van een ...

Op zoek tussen de bollen & strepen

Het einde van het jaar begint weer te naderen. Voel je de stress om ...