Brouw je eigen bier voor net geen 1000 Euro!

Wat doe je als Nederlander als je het wel gehad hebt met je eigen nationale (zeik)bier als Heineken of Amstel en je wel een biertje wil dat je kent van je zuiderburen? Dan vind je gewoon zelf een machine uit dat bier brouwt en stel je dit voor aan 33 landen. Dat is ook hetgeen vier ondernemers in Utrecht gedaan hebben. Het concept zelf stelden we ongeveer een half jaar geleden voor. Ondertussen hebben ze een 2,45 miljoen Eurokes opgehaald en kan de productie van het de ‘Minibrew’ eindelijk starten!

Maar om het geheugen even op te frissen…met de Minibrew kan jij in slechts 3,5 uur je eigen bier brouwen. Maar dat is niet alles! Voor je brouwt, wil je natuurlijk het bier naar je eigen ongetwijfeld goede smaak samenstellen. Die app stelt op basis van je keuzes je smaak vast en dient als monitor voor het brouwproces. Vermoedelijk zal het apparaat beschikbaar zijn vanaf volgende zomer! Benieuwd of het ook in ons land, België en het bierland bij uitstek, succes kent!

Oh ja, de prijs…niet de eerst gestelde 799 dollar maar wel een dikke 999 Euro! Santé!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6438

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Daarom gaan wij voor een stoppelbaard!

Spaar jij al jaren voor een paar snorharen op je snoet? Groeit er precies ...

Black Ember: cooler maken ze backpacks niet!

Ben je op zoek naar écht stoer gear om je spulletjes in op te ...

Hosting door Fraai