Candice Swanepoel is terug…en hoe!

Het 28-jarig Zuid -Afrikaans model keert terug bij Victoria’s Secret, het overheerlijke lingeriemerk dat haar meer dan wereldberoemd maakte. De blonde knapperd werd door Kevin Ellis voor het eerst gespot op een rommelmarkt in Durban toen ze 15 jaar was. Vanaf haar zestiende verdient Swanepoel ongeveer 6.000 euro voor een dag werk. Dit is ongeveer twee miljoen euro per jaar.

Ze is het eerste Zuid-Afrikaanse model dat de Victoria’s Secret Fashion Show gelopen heeft. Kevin Ellis zei: “It was like… honestly, like a beautiful flamingo walking past my shop. The way she walked past just did it for me.” Vandaar dat ze de bijnaam ‘Flamingo’ heeft.

https://www.instagram.com/p/BUF_KB9DuRo/?taken-by=angelcandices

Nu, de vrouwen van Victoria’s Secret staan veelal bekend om hun strakke afgetrainde en soms fel gecontesteerde lichamen. zwangerschapskilo’s passen daar dus tot op de dag van vandaag dus tussen. Hoewel sommige mannen wel een fetisj hebben voor zwangere vrouwen, kunnen ze dit bij de engeltjes niet tolereren en zetten ze zelfs een knappe Candice verplicht op zwangerschapsverlof. Niet totdat het kind geboren is, neen, tot op het moment het lichaam terug de vormen heeft aangenomen van een echte Voctoria’s Secret.

https://www.instagram.com/p/BTmlkkJj5r6/?taken-by=angelcandices

Maar ze is terg! Volledig in stijl, inclusief ongelooflijk sexy video, wordt haar comeback aangekondigd op de Victoria’s Secret Instagram: “It’s official: @Angelcandices is back!”  Of het maatschappelijk verantwoord was tegen dit tempo terug te keren en of we akkoord zijn met de manier waarop het lingeriemerk hun modellen rekruteert en behandelt laten we even in het midden. Het resultaat is alvast adembenemend. Welkom terug Candice!

https://www.instagram.com/p/BUueYCdlRm1/?taken-by=victoriassecret

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Ode aan de Yoga Pants!

Ok het heeft ons wat opzoekwerk gekost, maar soms is een kledingstuk het waard. ...

Alsof de tijd heeft stilgestaan…Ellen Petri

Nog minstens even knap en strak als vroeger! Een bericht gedeeld door Ellen Petri (@ellenpetri) ...

Achter de lens met fotograaf Stefan Alen

Recent kozen we nog het Schatje van Zolder op Whatmatters. Uiteraard waren wij zelf ...

Hosting door Fraai