Iedereen kan proeven op de World Gin Day Antwerpen!

Levend, dood, hype of geen hype, de smaakpapillen op de Whatmatters redactie blijven gin lusten zo simpel is het. Daarom kruisen we ook dit jaar weer met plezier 10 juni aan. Op die dag vindt immers de World Gin Day in Antwerpen plaats. En aangezien het dit jaar in Bar Noord in Park Spoor Noord te doen is – lees op kruipafstand van het appartement van ondergetekende – zijn er al helemaal geen logistieke obstakels te overwinnen.

BANNER WGD

De belangrijkste nieuwigheden?

De belangrijkste nieuwigheden? Een gigantische kaart met ‘proevertjes’ en een immense ginshop met een stevig gamma aan gins en botanicals. De toegang blijft gratis!

103A8181

Op de eerste editie werden 10.000 bezoekers verwelkomd, maar zo’n vaart zal het nu niet meer lopen: een overwaaiende hype weet je wel. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de liefhebber niet verwend mag worden. Je vindt op de World Gin Day dan ook niet minder dan 60 gins, die je stuk voor stuk kan proeven en de organisatoren hopen er ook een gezellig apéromoment van te maken.

103A8312

Meer info over de World Gin Day vind je op de Facebookpagina. In elk geval kan je op 10 juni van van 12u tot 22u terecht in Bar Noord. Heb je dan nog niet genoeg gehad, dan kan je ook nog naar de afterparty in de HAVN Church, kwestie van de calorieën er terug af te dansen!

crafter's gin2 _DEN7012

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

O'YO: yoghurt de hele dag door!

Nu zijn er wel meer bizarre namen van horecagelegenheden maar toen we op O’yo ...

3x op zijn Grieks!

Bij Whatmatters zijn we beste wel fan van Grieks en dan bedoelen we het ...

Nieuwe urban pop-up in Leuven

Pop-ups, ze zijn niet meer weg te denken en als 2 interessante merken de ...

Hosting door Fraai