De monochrome sneakers van Lenger!

Sneakers, we kunnen er niet genoeg van krijgen. Zeker als een nieuw label puike exemplaren op de markt brengt en een duwtje in de rug kan gebruiken staan we op de eerste rij.

Monochroom en minimalistisch

olive

De minimalistische sneakers van Lenger verdienen wat ons betreft zeker wat steun, meer nog: de kans is groot dat we ze in huis halen. 8 maanden research gingen vooraf aan deze sneaker die nu via Kickstarter verkrijgbaar is. De sneakers passen zich soepel aan, aan de vorm van je voet, zijn in meerdere monochrome kleuren verkrijgbaar en zijn gemaakt uit Italiaans leder. De Margom rubberen zool is een garantie op comfort!

white

Hoewel de Scandinavische invloeden onmiskenbaar zijn worden deze sneakers gemaakt in Portugal. Bestel je nu een paar, dan haal je ze voor 120 dollar in huis. Een koopje! Wil je een sneaker waar nog niet iedereen mee rondloopt en kies je resoluut voor kwaliteit, dan zijn deze pareltje van Lenger zeker het overwegen waard! Tegen oktober van dit jaar zouden ze dan effectief in je schoenenkast staan!

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters Citytrip-tip: Maison Moët in Utrecht

Het hoeven niet altijd exotische bestemmingen te zijn! Om in een echt champagnehuis te overnachten ...

Nooit meer een gebroken scherm dankzij deze smartphone-Airbag!

Bestond dit maar eerder… Het is alsof onze handen constant ingezeept zijn. De keren ...

Hosting door Fraai