Nike pakt uit met wel hele mooie nieuwe voetbalshirts!

Niet dat we nu zo heel veel in voetbaltenue rondlopen (lees: nooit), maar een voetbalshirtje kan wel ontzettend mooi zijn. Eén van de meest legendarische is natuurlijk dat van Barcelona en omdat de commerce moet draaien, pakt Nike elk jaar uit met een nieuw. Deze week werden door de sportgigant de nieuwe thuisshirts van Barcelona, AS Roma, Inter en PSG voorgesteld en dat konden we natuurlijk niet laten passeren.

Fy17-18_Club_Kits_H_Crest_Match_Inter_Milan.120938

Toptechnologie

Het gaat om de technisch meest verfijnde outfits ooit, want dankzij de nieuwe AeroSwift-technologie zijn ze 10% lichter en 50% elastischer dan deze van vorig seizoen. Niet dat je nu onmiddellijk de versnelling van Messi in de benen gaat hebben, maar als de politie aan je truitje hangt scheurt het wel minder snel natuurlijk. Het garen voert bovendien het zweet 20% sneller af en het truitje droogt 25% sneller op.

Totti mag dan misschien niet meer shinen in het nieuwe shirt, voor de fans zijn het alvast 4 prachtige pareltjes. Wij vinden ze stuk voor stuk alvast zeer geslaagd.

SW17028_NIKE_PSG_Iconic_Shot_Cavani02_PR2_n.120406

Voor de echte fans, lees freaks, lanceert Nike ook het ‘Time to Shine’ Football Pack. Deze spelers zullen deze reeks voetbalschoenen dragen tijdens de Champions League finale op 3 juni.

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Dating-Tip: Zo vang je een cougar!

De tijd dat wij compleet zot liepen van cougars ligt wat achter ons. Been ...

CARTIER TANK viert 100ste verjaardag l met Whatmatters!

Eén van de voordelen van het runnen van een succesvol online mannen magazine? De ...