Zo ver rijden mannen voor seks!

‘Jouw lul achterna hollen’…wie kent deze uitdrukking niet. Hol jij jouw lul wel eens achterna? Of neem je hiervoor de fiets, auto of zelfs vliegtuig? De vraag achter de vraag luidt dan ook…’hoever ben jij bereid zich voor een gegarandeerd potje seks te verplaatsen?

Onderzoekers van Saucydates hebben aan meer dan 500 man gevraagd hoever men zou reizen om de horizontale tango te dansen. Belangrijk om te weten is dat in dit onderzoek de seks gegarandeerd is. Ze reizen dus niet zo ver voor een kans op seks, ze hebben daadwerkelijk seks.

Distance Sex

Zoals verwacht vindt 100% van de mannen het het waard om 10 Miles te reizen voor gegarandeerde seks. Gezien onze eigenste tijd van 1u07min op de Antwerp Ten Miles, ligt dit zelfs binnen loopafstand. Hoewel we na een dik uur lopen niet al teveel zin meer zouden hebben, soit…gelukkig zijn er nog andere vervoermiddelen.

Wat we een pak minder snappen is dat maar liefst 30% van de mannen 75 miles (120 km) zou reizen, dus omgerekend 240km heen-en-terug of dik twee uur rijden. Op een paar uitzonderlijke gevallen na, is onze redactie nooit zover gegaan en onze wagen ingesprongen om ons zaad op een goede wei te planten. Wij hadden gelukkig ook genoeg potentieel onder onze Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Maar voor zij die dit niet hebben en Mieke Vuist wel eens moe zijn, kunnen we dit nog snappen.

Te zot voor woorden en mogelijks enkel voor de meest hopeloze gevallen onder ons, blijft het voor ons onbegrijpelijk dat een kleine 5% bereid is om 1000 Miles (1609 km) te reizen voor die ene beurt van, als het meezit, vijf minuten. Hoewel, moest Doutzen Kroes of Emily Ratajkowski hun goddelijke diensten aanbieden, vliegen wij 10 000 mijl!

You May Also Like

Vertel het haar: Pijpen laat je enorm veel calorieën verbranden!

Kijkt je vriendin af en toe op tegen een blowjob. Daar heeft ze geen ...

Waarom zowel mannen als vrouwen wild zijn van orale seks (nsfw)

Waarom vrouwen wild zijn van orale seks? Wel, beste lezers daar is een wetenschappelijk ...

Virtueel plezier voor de singles!

Dat de technologie een razende vaart neemt, dat hoeven we jullie waarschijnlijk niet te ...

Hosting door Fraai