Zo gedraag je je in de gym: DE GYM ETIQUETTE!

In de gym, daar zie je wat. Natuurlijk niet als je bijvoorbeeld in The Brick traint, maar in de gemiddelde Basic-Fit kan je aardig wat stoten meemaken. Wilde bavianen en pronkende pauwen zijn er vaak niets tegen. Omdat je écht niet zo een ettertje wil wezen en jij traint in stijl geven we je alvast enkele basisregels mee die je maar beter respecteert in de gym. Ook al leg je het qua power af tegen die opgepompte steroïde boys, qua stijl kunnen zij aan jou een puntje zuigen, dat staat vast.

De regels van de GYM ETIQUETTE

Veeg de gewichten af

Ja, je legt een handdoekje en ja, je ontdoet de gewichten van je zweet. Wil jij in een ander zijn zweet liggen drijven, we dachten van niet! Ook al doet een andere bosbaviaan het niet, jij laat je niet kennen!
gym-etiquette-the-sometimes-unspoken-rules-for-your-workout-1200x800

Leg de gewichten op de juiste plek terug

Nee, je gaat de gewichten niet door elkaar leggen, niet iedereen is even verstandig als jij en kan ze dan ook terugvinden. Gebruik je ze een tijdje niet, leg ze dan ook terug, zo kan iemand anders er ook mee aan de slag, je hebt geen monopolie op de gewichten.

Laat geen gewichten vallen

Laat de gewichten niet uit je poten vallen, ook niet als je net heel diep gegaan bent. Niemand wil gestoord worden door gewichten die tegen de grond kletteren. Als je de gewichten niet op een normale manier kan neerleggen, dan ben je te zwaar aan het tillen.

Laat de telefoon in je kastje

Serieus, je kan toch echt wel een uurtje zonder. Niemand zitten te wachten om jou te horen lullen over een monsterdeal of over het feit dat je de kat nog eten moet geven. Of wil heeft d poes al pap gehad, dat niet zeggen? Soit, als je je telefoon meeneemt is het enkel voor de muziek. Laat de selfies ook maar achterwege, die hebben we al genoeg gezien.
Six-of-the-most-important-gym-etiquette-rules

Monopoliseer geen toestel

Ook al betaal je een fortuin aan lidgeld, geef iedereen de kans om aan een toestel te werken. Toestellen zat, je hoeft echt geen uur aan hetzelfde toestel te zitten.

Laat de vrouwen gerust

Vrouwen komen hier om te trainen, niet om een vent op te pikken, daar hebben ze tegenwoordig Tinder voor. Laat de vrouwelijke soort dus trainen en hou je loffelijke versierpogingen voor later.

You May Also Like

Dove Men+Care & onze spits Fabrice

Onder de douche zijn we na het voetballen altijd de pineut. Aangezien de heren ...

Daarom zit jij met je handen in je broek

Ben jij ook zo een mand die soms ongegeneerd zijn hand in zijn broek ...

Geen zin in seks? Ook dit vinden vrouwen fantastisch in bed!

Een man denkt om de, wat was het, 7 seconden (?) aan seks. Dan ...

Hosting door Fraai