Zo gebruik je de camera van je iPhone 7 optimaal!

We hebben thuis al meerdere discussies gevoerd. Van “mijn iPhone6 trekt betere foto’s dan jouw iPhone7” tot de schoonmoeder die bij hoog en laag blijft beweren dat haar Huwadingens het beste resultaat geeft. Maar hebben ze gelijk? Tegen mijn halve (nog niet) trouwboek kan ik zeggen dat ik het straf zou vinden moest haar iPhone6 betere foto’s nemen dan mijn iPhone7. Wat de schoonmoeder betreft, die hou je maar best te vriend dus hebben we gewoon gelijk gegeven. Meer dan waarschijnlijk ligt het hier gewoon aan het ‘manneke’, bij deze, ik dus. Ik ben dan ook enorm blij dat ze bij Apple ondertussen instructiefilmpjes hebben gemaakt om aan te geven hoe je de beste foto’s met je mobieltje neemt. Een portret? Zonder flash? Actiefoto? Close up of gewoon vanuit een toffe hoek? Vanaf nu gaan we te werk als de beste fotograaf! Let maar op!

You May Also Like

Design voor avonturiers…Mister C. test de LamZac

Je hebt zo van die dagen dat je brein er niet geheel bij is ...

Speelgoed voor volwassenen (en kinderen)

Niet dat we bij Whatmatters infantiel zijn, maar we hebben nog kleine kinderen, en ...

Helemaal klaar voor dat oorlogje op kantoor

Soms moet je als man het kind in je loslaten! En hoe doe je ...

Hosting door Fraai