Wij gaan voor een DINNER ON A LAKE

Hadden we het gisteren nog over een heel bijzonder hotel, dan gaan we het vandaag over een wel heel bijzonder restaurant hebben. Dit restaurant drijft namelijk en dat in ons eigen land.

Tafelen op een idyllisch meer

In Zottegem vind je Dinner on a lake, een drijvend restaurant waar het heerlijk tafelen is met je vriendin/vrouw/bijslaapje. Terwijl topchefs zich uitsloven in de keuken, geniet jij met je geliefde van een heerlijk menu, terwijl je op het meer de zon ziet ondergaan en van de sterren geniet: pure romantiek. 
2016-08-24-12-52-08-nk-doal-075-1_orig
In het midden van het meer wordt het diner voor je neus bereidt. Ideaal voor een gezellige tête-à-tête met je vriendin, een zakelijk etentje of een avondje met de vrienden. Deze zomer kan je terecht op het domein van het kasteel van Leeuwergem, een 18de eeuws kasteel omringd door de natuur, wat geheel nog wat extra cachet geeft.
2016-08-24-14-51-57-nk-doal-113_orig
Van 23 juni tot en met 27 september drijft het restaurant op het meer, waar je al vanaf € 149 de hele avond in de watten wordt gelegd. Wil je echt roebels laten rollen, dan huur je het restaurant natuurlijk af! Verschillende gerenommeerde topchefs staan alvast garant voor de kwaliteit en originaliteit van de gerechten. Ook deze 2de editie belooft alvast weer een onvervalst succes te worden. 
2016-08-22-20-30-02-nk-doal-075_orig
Moest je je afvragen hoe het zit met plassen? Geen angst, tussen de gangen door kan er naar de kant worden gevaren om een plasje te maken: een hele geruststelling. Moest het regenen en die kans is natuurlijk vrij realistisch in België dan zit je alsnog droog. 
Boek vandaag nog je tafeltje en schuif die beentjes onder tafel! O ja, er is geen wifi-verbinding op het meer, maar ga je dat nodig hebben denk je?

Meer info vind je hier.
Facebook 

You May Also Like

Whatmatters Travel: Vergeet Airbnb…wij huren een boot bij Barqo

Airbnb maar dan next level… Het concept van Airbnb hoeven we jullie, denken we, ...

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Melissa Engels

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...

Hola SUPERMERCADO (telebancos por aqui)

Wisten de kerels van de jeugd van tegenwoordig enkele jaren geleden al meer? DAT ...

Hosting door Fraai