Wij gaan voor een DINNER ON A LAKE

Hadden we het gisteren nog over een heel bijzonder hotel, dan gaan we het vandaag over een wel heel bijzonder restaurant hebben. Dit restaurant drijft namelijk en dat in ons eigen land.

Tafelen op een idyllisch meer

In Zottegem vind je Dinner on a lake, een drijvend restaurant waar het heerlijk tafelen is met je vriendin/vrouw/bijslaapje. Terwijl topchefs zich uitsloven in de keuken, geniet jij met je geliefde van een heerlijk menu, terwijl je op het meer de zon ziet ondergaan en van de sterren geniet: pure romantiek. 
2016-08-24-12-52-08-nk-doal-075-1_orig
In het midden van het meer wordt het diner voor je neus bereidt. Ideaal voor een gezellige tête-à-tête met je vriendin, een zakelijk etentje of een avondje met de vrienden. Deze zomer kan je terecht op het domein van het kasteel van Leeuwergem, een 18de eeuws kasteel omringd door de natuur, wat geheel nog wat extra cachet geeft.
2016-08-24-14-51-57-nk-doal-113_orig
Van 23 juni tot en met 27 september drijft het restaurant op het meer, waar je al vanaf € 149 de hele avond in de watten wordt gelegd. Wil je echt roebels laten rollen, dan huur je het restaurant natuurlijk af! Verschillende gerenommeerde topchefs staan alvast garant voor de kwaliteit en originaliteit van de gerechten. Ook deze 2de editie belooft alvast weer een onvervalst succes te worden. 
2016-08-22-20-30-02-nk-doal-075_orig
Moest je je afvragen hoe het zit met plassen? Geen angst, tussen de gangen door kan er naar de kant worden gevaren om een plasje te maken: een hele geruststelling. Moest het regenen en die kans is natuurlijk vrij realistisch in België dan zit je alsnog droog. 
Boek vandaag nog je tafeltje en schuif die beentjes onder tafel! O ja, er is geen wifi-verbinding op het meer, maar ga je dat nodig hebben denk je?

Meer info vind je hier.
Facebook 

You May Also Like

Beleef wat in het Wolvenbos!

Of het nu het logo was dat onze aandacht trok of de naam, we ...

Marisa Papen steekt naakt de draak met Saint-Tropez (NSFW)

 Je deteste… Geen bling-bling voor Marisa Papen. Hoewel de mondaine havenstad aan de Franse ...

Tranquilo, als het wat rustiger aan mag

Nu weten we bij Whatmatters wel wat relaxen is, af en toe heeft de ...

Hosting door Fraai