Wij floten naar een mokke aan de dokke! Haar naam? An Kusseler!

“’n Zeemanskroeg…de dokken…de Vogelemart op zondagmorge…’t tjing-tjangsplein en Brabo zie van ze fontein…ne joenge fluite nor e mokke…”

En laat het nu net dat zijn wat we net gedaan hebben…naar een schoon ‘mokke’ gefloten aan de Antwerpse dokken. Oneerbiedig? Tgoh, als je in de Haven van Antwerpen werkt, ben je volgens ons net dat tikkeltje meer gewoon en kan je wel eens wat hebben. Hoewel we misschien in ons achterhoofd een klap op ons voorhoofd hadden verwacht, kwam de knapperd ook gewoon ineens langs om een praatje te maken. Met een heerlijke tongval, niet op haar mondje gevallen en met als afsluiter een goei schunnige mop die we omwille van het schaamrood op onze eigen wangen niet eens durven vertellen…’One of The Boys’ zoals ze zichzelf beschrijft…lees en bekijk het zelf…meer dan verdiend, verschijnt ravissante An Kusseler dan ook vandaag op uw favoriete site…een portret!

10

Hallo An, stel jezelf eens even kort voor?
Ik ben een 25-jarige Make Up-addict die haar passie echt heeft gevonden in de beauty wereld. Alles wat ik kan, heb ik zelf aangeleerd. Ik heb geen opleiding gevolgd. Dit heb ik omgezet in een blog en gebruik mijn social media dit kenbaar te maken. Jammer genoeg is er niet echt de mogelijkheid om er geld mee te verdienen in dit kleine landje. Overdag ben ik incognito in de Haven Van Antwerpen waar ik dan ook mijn brood verdien. In die mannenwereld moet ik toch opkomen als vrouw met ballen aan haar lijf, maar eigenlijk is mijn karakter eerder heel zacht, lief en begripvol. Ik hou ook van een goede portie droge, sarcastische en scheve humor. In de tijd dat ik niet blog of aan het werken ben, breng ik tijd door met mijn familie, vrienden of doe ik hier en daar een klantje zijn make up wat een klein centje bijverdient. Ik ben wel heel hard aan het werken om hier in de toekomst echt mijn bijverdienste van te maken, maar dat is niet makkelijk in België.

De Haven van Antwerpen heeft er bij deze een attractieve attractie bij! Hoe lang ben je al bezig met jouw blog?
Ik blog nu ongeveer een jaar maar ben wel al langer met make up en beauty bezig. Mijn fulltime job neemt veel tijd in beslag dus kan ik enkel tijd maken voor mijn blog na de uren of in het weekend en dat eist soms wel zijn tol.

8

Dat gevoel kennen we! Je moet het dus vooral ook heel graag doen!
Het is mijn passie dus er tijd voor maken zie ik nooit als een verplichting. Het is ook een groot deel ontspanning voor mij wat ik wel kan gebruiken aangezien werken in De Haven zo stresserend is. Ik trek soms letterlijk mijn haren uit als het niet loopt zoals ik wil.

En laat dat nu net niet de bedoeling zijn voor een Make Up- en beauty-addict! Waarom ben je er mee begonnen?
Buiten beauty, gaat mijn blog ook een groot deel over psychische problemen. Ik lijd zelf aan de mentale stoornis borderline en het bloggen is voor mij ook een beetje een uitlaatklep om mijn verhaal te doen. De reacties waren hierover zo positief dat ik eigenlijk niet ben gestopt met erover te bloggen. Ik heb hierbij enorm veel mensen een hart onder de riem kunnen steken en steun kunnen geven. Ik wilde eigenlijk altijd een YouTube-kanaaltje om daar filmpjes te maken, maar ik vond mijn weg beter in het schrijven, daarom dus een blog !

9

Je liet al verstaan dat je een vrouw bent met ballen aan haar lijf. Heb je nog uitgesproken karaktereigenschappen?
Mijn eigenschappen…Hmh…

Ik ben iemand die enorm goed kan luisteren en zich kan inleven in anderen hun problemen. Daar kan ik mezelf al heel zeldzaam in noemen. De meeste mensen zien enkel hun eigen verhaal en doen de moeite niet om zichzelf in andermans schoenen te plaatsen. Dat is een soort gave van mij en er zijn zelfs al vriendinnen die hebben gezegd dat ik beter psycholoog had geworden omdat ik zo goed kan praten en kan luisteren.

11

Mooi…
Wat mij ook nog onderscheidt, is dat ik iemand ben die zich heel vrouwelijk kan gedragen als het nodig is. Ik hou van mezelf te verzorgen, mijn nageltjes, haartjes, ditjes, datjes,…maar uiteindelijk ben ik gewoon iemand die met een heel plat Antwerps accent praat, een goede scheve seksgrap wel kan appreciëren enja, eigenlijk gewoon ‘One of the Boys’ ben.

Dat treft…heb je onze T-shirtlijn voor vrouwen al gezien? Check alvast één van de quotes! Je bent dus wel graag gezien door ‘The Boys’?
Veel mensen hebben wel een verkeerde eerste indruk als ze mij voor het eerst zien. Dan zeggen ze meestal na een tijd: “Jij zag er mij een “strekenwijf ” uit, maar zo ben jij helemaal niet.”  Ik weet niet of dat goed of slecht is. Ik ben gewoon iets meer gesloten als ik iemand niet ken. Om dan meteen een scheve grap te maken ben ik net iets te verlegen.

Tgoh, van ons mag je je gerust laten gaan! Heb je ook een levensquote?
Ik heb er heel veel. Ik wil vooral dat mensen naar mij kijken en zeggen…”door jou, heb ik niet opgegeven.” Ik wil een inspiratie zijn voor andere mensen.

“I want to inspire people with my creativity.” Ik heb zelf al zoveel zwarte sneeuw gezien, dat ik andere mensen gelukkig wil maken.

3


Ook dat is mooi! je liet al verstaan dat je erg bedreven bent op Social Media.Waarom moeten we je hierop volgen?
Ik denk dat mijn social media meer gericht is naar vrouwen, of mannen die van make up houden. Ik post dagelijks reviews, probeerseltjes met make up en foto’s van klanten.

Een persoonlijk vraagje dan…heb je een vriend?
Nope, ik ben single, of telt mijn hond niet mee?

We zouden nu heel foute en seksistische moppen kunnen vertellen maar dat gaan we even laten passeren…een bewuste keuze? 
Eigenlijk ben ik daar wel blij mee, voor de eerste keer in jaren kan ik weer ademen en ben ik oprecht gelukkig. Er is altijd ruimte als ik iemand leer kennen maar ik ben niet op zoek!

7
Hoe kunnen we je verleiden?
Mij verleiden is heel simpel! Niet dat ik easy ben, want vriendinnen zeggen wel eens dat ik verschrikkelijk kieskeurig ben. Maar ik bedoel daarmee dat je gewoon jezelf moet zijn. Ik val niet op mannen hun uiterlijk, maar op karakter. Als je mij écht wil verleiden, dan moet je laten zien dat je de perfecte partner wil zijn, dan is het varkentje al gewassen. Of hoe zeggen ze dat ?

Als jij jezelf wil vergelijken met een zeug, ben je als varkentje gewassen…nog een essentiële tip voor mannen? Wat wil je hen zeker nog meegeven?
God, wat een moeilijke vraag, ik zit hier al 10 minuten te denken, mag ik passen?

Neen! Wij hebben tijd!
Draag lekkere parfum, dat is een tip!

6

Een goede tip! En eens we ons overgoten hebben met een lekker geurtje, waar kunnen we je vinden? Waar ga je stappen, iets eten of drinken?
Euhm…ik ga niet uit en drink eigenlijk amper alcohol! Had ik dat al gezegd? Ik ben van mijn 15e tot mijn 21e zo vaak en zo fout uitgegaan dat ik het gewoon allemaal echt heb gezien. Geef mij maar gewoon een gezellige cocktailavond met vriendinnen! ALS ik dan al eens uitga dan zal het in het Antwerpse zijn, meestal The Villa, hoewel ik er meestal al snel spijt van heb omdat je daar amper kan bewegen en ik graag mijn dansruimte heb! Haha!

Ok, we zitten met ‘nen danser’! En uiteten?
Uiteten gaan is dan weer wel een verslaving! Ik ga dan ook letterlijk overal naartoe. Van McDonalds, tot een goed restaurant, jep, eten kan ik! Ook een Starbucks gaat er bij mij altijd in, I Love Coffee.

4 - kopie

Wie niet? Een allerlaatste vraagje…wat is je ambitie nog?
Ik wil gewoon gelukkig zijn en genieten van het leven…en als het kan…rijk, maar laat ik maar al beginnen met gelukkig! Haha! Voor mij mag het blijven zoals het momenteel is. Ik heb een goede job, een passie, mijn familie die mij overal in steunt, veel goede vrienden en ik voel me goed, dat is het belangrijkste. Ik hoop enkel over een paar jaar misschien een gezinnetje te kunnen starten en mijn geluk met iemand te kunnen delen, maar dat zien we dan wel!

Laat het ons op tijd weten! Weddingcrashers en babyborrelschuimers we zijn, slaan we geen enkele uitnodiging af! Alvast heel veel succes in alles wat je onderneemt en blijf gelukkig! Wensen jullie deze toffe griet met heerlijke tongval ook te volgen? Doe dit dan via Facebook en Instagram of volg haar Blog!

2

5 - kopie

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXVI: Julie Boone

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

In stijl de Zwiterse bergen af

  Bij Zenith, denk je misschien aan een Russische voetbalclub of misschien wel aan ...

Jarige Kate Upton is verkozen tot de meest verleiderlijke vrouw ter wereld

Aldus de rekels van Maxim… “I’m a rebel, just for kicks!” staat er op ...

Hosting door Fraai